Gå til innhold

Jeg vil ikke ha barn, kan det være så jævla vanskelig å skjønne?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er 26 år. Alle mine venninner har barn.

 

De maser om at jeg også skal bli preggers, men jeg VIL IKKE HA BARN. Det er visst veldig vanskelig å skjønne for hormonelle nedgulpa hengepattedamer!

 

Jeg vil ikke ødelegge kroppen min med strekkmerker, det er så stygt. Når folk er gravide blir de kvisete og mister håret, noen får til og med stygge utslett. Ikke faen om det er noe for meg!

 

Og med en gang ei venninne har blitt mamma, blir hun så kjeeedeeeeliiiig! Det går jo ikke an å føre en normal samtale! Alt handler om bæsj og gulp og tenner og navleøsj! Greit at du har formert deg, men ikke alle vil høre ALT om snørrungen din!

 

Herregud så godt å få det ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror jeg ikke skjønner helt hvilke nettsider som bruker dette forumet, trodde det var for gravide eller foreldre?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og siden du overhodet ikke er interessert i barn så går du på en baby chatte side for å poste dette innlegget?

 

Dette er helt klart et tulleinnlegg, kun for å provosere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, høres ikke ut som noe godt mammaemne nei, så det er nok likegodt du har tatt den avgjørelsen du har tatt ;)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tipper dette er et trolleinnlegg. Hvordan skulle en anti-barn person som deg forville deg inn på et baby-forum liksom..?

Men egentlig er jeg litt enig med deg. Det er liksom ikke stuerent å si at man ikke ønsker seg barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha, ha!

 

Om jeg skulleta deg seriøst kan jeg minne deg på at kroppen uansett ikke blir ynge med årene og at du om noen år kan få problemer med å finne venner med de samme interessene som deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg poster det her fordi jeg er hos en kompis og dama hans har profil her inne, sånn går det når man går fra laptopen uten å logge ut av dritten man holder på med!

 

Jeg sitter på et annet forum, som IKKE er et babyforum, og får masse DRITT om folks snørrunger oppi innlegg om bil og festing! Er så leeeeei!

 

Det er så jævlig uinteressant at du har klart å pule på deg en unge!!!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler deg et annet sted for dine problemer HI - folk her inne har nemlig ungenes snørr som samtaletema ofte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har venninner som ikke har lyst på barn, og jeg respekterer det.

 

Det jeg lurer på er, dersom du ikke ønsker barn, hva gjør du da inne på et forum for folk som har barn eller er gravide?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjenner 2 stykker som aldri skulle ha barn. De var begge så klare på det. Nå har den ene 3 barn og den andre 2 barn. Sistnevnte fikk sin første noen dager før hun fylte 40 og nr. 2 når hun var 43.

 

Så aldri, si aldri. Men regner med at dette er et tulleinnlegg. Synes det er rart om noen er inne på dette forumet når de har besøk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Jeg poster det her fordi jeg er hos en kompis og dama hans har profil her inne, sånn går det når man går fra laptopen uten å logge ut av dritten man holder på med!" ???????????

 

Sikker på at du ikke vil være i skoene til dama til kompisen din? Du virker veldig sint på henne, du bruker hennes profil og kaller det hun driver med for dritt? HAHAHA patetisk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mister håret i svangerskapet? Får kviser? Strekkmerker?

Kjenner meg ikke igjen. Jeg har aldri vært i så god form som når jeg gikk gravid, hadde 54 i hvilepuls, og det er det samme som en topptrent idrettsutøver, og håret mitt var kjempefint og glansfullt.

Mye finere enn det er nå. Har ikke et eneste strekkmerke, du skjønner, det kommer ann på hudtypen din, ikke alle får strekkmerker vet du, jeg veier 7 kg mindre nå enn før jeg ble gravid. Jeg er 180 høy og veier 68 kg, så ser ikke på meg selv som overvektig akkurat :)

Jeg trener hver dag, unntatt i helgene, spiser sunt, og holder meg i god form. Livet stopper ikke når man får barn skjønner du :)

Det er faktisk da det begynner.

 

Å bli mamma er det beste som har hendt meg. Du går glipp av så vanvittig mange gleder og stunder som du aldri får oppleve når du ikke har barn.

Men deg om det :) Opp til hver enkelt selvfølgelig. Men om du skal rakke ned på folk som har valgt å få barn, så hold deg i det minste til fakta!

Og til slutt håper jeg venninna di oppdager hva du sitter å gulper opp om henne her, for du har ikke lov til å kalle deg venninne. Ditt vennskap er ikke betingelsesløst når du snakker dritt om henne etter at livet hennes forandret seg og hun ble mamma. Du er en vanvittig dårlig venninne som faktisk dolker henne i ryggen. Hun er nybakt mamma, og hennes hverdag består i de tingene du nevner i innlegget ditt. Hva snakker du om da? Hverdagen din, eller noe annet? Hva er mest naturlig?

Ha et fint liv :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ble du svar skyldig, ditt lille rasshøl? Eller måtte dama til kompisen ha ijgen pc'n sin? Patetisk er du!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn ellers?? Det er greit at DU ikke vil ha barn,men jeg orker ikke den j..... kjeftesmella di om at folk er så kjedelig og at du ikke vil ha hengepupper,kanskje det er du som rett og slett sitter fast i "ungdommen"?? Folk forandrer seg! Jeg har nada strekkmerker,slankere nå enn før og føler meg T O P P !!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fikk faktisk beskjed av venninna tel bror min (alenemorsnakk hehe):

 

ikke gi opp manfolk, du er mer attraktiv som mor enn som bare et kvinfolk hehe...

 

ho ha vist blitt nedrent av manfolk etter hun ble alene med en unge :)

 

---

 

livet er hva man gjør det til, om man vil sitte inne med ungen og kun fokusere på den, eller skaffe seg en barnevakt en gang i blandt for å få ha litt arti :)

 

---

 

forresten, ingen kviser, har alt håret mitt, strekkmerker har jeg frafør av... eneste er at man kan risikere og få veldig mye fritid som man blir stillesittende med pga plager som kommer under graviditeten og forsvinner etter på...

 

men vil du ikke ha barn så vil du ikke... du behøver ikke å klage til oss som vil ha

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JEG TROR IKKE NOE PÅ DEG!! Har ei søster som har sagt det samme i ti år. Nå plutselig innrømmer hun at hun faktisk ønsker seg og grunnen til hennes aggresjon ang bleieprat ol er sjalusi. Og forresten hvordan i alledager har du havnet inne her?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Finness andre forum for deg da vettu, synd for deg da, når du blir gammel og alle dine venninner bruker alle ferier og helligdager med sin familie, sitter du alene å møgler og er ensom!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eh er ikke du i feil forum?

 

Helt greit for meg at du ikke vil ha barn. Dette forumet hører jo under barn i magen, og det betyr at du har brukerident her??! Skal ikke du være konsekvent å holde deg unna baby-sider!?

 

Helt seriøst: Det finnes mange nok barn i verden som trenger foreldre. Fullt mulig for deg å adoptere senere dersom du skulle ønske det. Hvis ikke kan du finne din måte å gjøre verden bedre på.

 

Skjønnhet-. Håret ramler av (blir tynnere) men det vokser selvfølgelig ut like tykt som det var etter noen måneder. Kviser kan man plages med når man er gravid, men ingen på bim-treffene våres er plaget med dette. Jeg har ingen strekkmerker, og jeg er gravid med nr. 2, i 7 månede. Jeg har ikke blitt tykkere av å bli mor. I dette svangerskapet gikk jeg først ned 5 kg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehe^^ Nei det er ikke alle som er skapt for å være mamma, og det er helt greit det:) Men skjønner egentlig ikke hvorfor man oppsøker et babyforum, hvis man missliker barn såpass mye. Og vil du ikke høre om gulp, bæsj eller snørrunger, så er ihvertfall ikke dette forumet noe for deg^^

 

Jeg er helt overbevist om at du har tatt et riktig valg når det gjelder å ikke få barn:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, men så la vær da. 99% av menneskeheten gir blankt faen i om du blir mor eller ikke.

 

Sånn, nå kan du gå å bekymre deg om viktige ting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...