Gå til innhold

Søke på jobber når man ikke kan begynne i jobben før om 1,5 år??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hele familien har lyst å flytte til en helt annen by, men i og med at jeg er svanger og har termin i juli, har jeg jo egentlig ikke noen jobb etter permisjonen dersom vi flytter etter nå i sommer- noe som antagelig betyr at vi ikke vil få lån til bolig.

 

Derfor skulle jeg gjerne visst at jeg har en jobb å gå til etter endt permisjon sommeren 2012. Men er det noen sjanse for at man kan få en jobb dersom man stiller et slikt krav da tror dere? Jobb innen helsevesenet. Har relativt høy utdanning.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du bør helle søke lån nå - og bruke lånet senere.

Er vil ingen som vil ansette en person som ikke kan begynne i jobben før om 1,5år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med mindre du har en unik spisskompetanse på et området der det er mangel på folk, tror jeg aldri du vil på napp på de premissene.

 

NAV-dama

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Visst du har en utdannelse, som de til stadighet mangler.... Og muligens bruker ufaglærte til....Så kan det jo være at du har en liten sjangse...??

Det er jo bare å prøve???

Jeg tabbet meg ut med å la være å søke på en av to jobber som var utlyst her. Den som jeg søkte på, var jeg ikke helt kvalifisert for..Manglet en eksamen,men den andre hadde de faktisk ikke latt være å gi meg... Dessverre, (for meg da) dukket det opp kvalifisert søker... Hadde jeg søkt på begge, så hadde jeg hatt den ene, til eksamenen var unnagjort..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir ferdig med masterutdanning i sosialt arbeid, og ser for eksempel at det er 4 ledige stillinger på en avdeling innen psykiatri - er vernepleier fra før. Er ikke sikker på om ledere ser på det som spisskompetanse innen akkurat psykiatri, men kunne gjerne søkt på avdelingslederstillinger andre steder, evt kunne også tenke meg å jobbe innen NAV. Eller også fått en stilling innen barnevernet. HI.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...