Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Har dere noen eksempler på gjerrige venner og bekjente? Her er mine verste:


 • Logg inn for å svare
321 svar til dette emnet

#321 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 1 600 925 Innlegg:

Skrevet 18 mars 2015 - 14:29

En tidligere ekssamboer av meg var gniten med penga...

Jeg fikk utbetalt under 5000 i måneden siden jeg var student og jobba par helger i måneden. Han hadde 100% fast jobb og utbetalt nesten 20 000 i måneden. Vi hadde veldig lave boutgifter der vi leide, strømmen var inkludert også.

Alt skulle deles likt på midten, til og med utstyr som vår felles hund trang. Hadde jeg ikke penger, neivel da fikk ikke hunden f.eks reflekssele slik at hunden kunne være synlig i mørket.

En gang måtte jeg begynne på nytt med p-pillene fordi jeg hadde bomma på hvor mange jeg hadde igjen før stipendet mitt kom. Siste p-pillen ble tatt to dager før stipendet kom. Så da var han sur for at vi måtte ha kondomsex til p-pillene var blitt tatt lenge nok. Rart at det bare er vi damer som holdes ansvarlig for prevensjonen.

Han handla mye til seg sjøl, jeg fikk ikke en gang bli spandert på nye truser enda jeg hadde hull i alle mine fordi de var blitt gamle.

Og kino kunne vi ikke dra på fordi som han så fint sa "Det er så kjedelig at vi ikke går på kino mer fordi du har så liten inntekt".

Bilen hans skulle jeg helst ikke bruke til skolen, fordi damer kan ikke kjøre bil. Han hadde ikke behov for bil mens jeg var på skolen pga. han sov etter nattarbeid.

Lista er uendelig lang, men da blir jeg aldri ferdig med å skrive. Kjekt kar å bo sammen med... Heldigvis er han jeg gifta meg med helt annerledes :-)

Anonymous poster hash: 768c1...34f

Forumtråden fortsetter under...

#322 Stridsmøy

Stridsmøy

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 33 Innlegg:

Skrevet 18 mars 2015 - 14:36

Jeg har fått en konvolutt til jul en gang med navnet til den konvolutten opprinnelig var til strøket over med en strek og mitt navn skrevet ved siden av. All gjenbruk er ikke like nødvendig...

Dette innlegget har blitt redigert av Stridsmøy: 18 mars 2015 - 14:39Annonse