Gå til innhold

Riktig at jeg iallfall IKKE er mer enn 16 uker på vei når livmor ligger 2 cm under navlen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jordmor ga meg denne beskjeden da jeg var på kontroll nylig. Altså at jeg "iallfall ikke er MER enn 16 uker på vei, i og med at livmor ikke ligger høyere enn 2 cm under navlen". (Og jeg er foreløpig estimert til å være ca 16 uker på vei nå, (før UL), basert på graviditetstest med ukesindikator og tidlig UL.)

 

Fikk litt følelsen av at jeg burde regne med at terminen blir satt endel frem på UL, da jordmor sa dette..

 

Noen med andre erfaringer!? Har jordmor rett, eller var hun en smule bastant i uttalelsen sin, og dette er like individuelt som andre ting i svangerskapet...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg var 18 uker på vei da jeg var hos jordmor første gang, og ble overrasket over at livmoren allerede var ved navlen, antar at det ikke vokser så innmari på to uker, så det kan vel stemme med 16 uker på deg? Men samtidig er vel dette ganske individuelt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forstår kanskje ikke helt hva du mener, men i følge dine egne beregninger er du 16 uker, og jm kjenner på magen din og finner ut at du er 16 uker.. hva lurte du på sa du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er ikke sikkert dette stemmer nei...da jeg var på første jordmor kontroll (uke 15) trodde hun at jeg var kanskje 2 uker lengre enn jeg hadde regna i første om gang, men på ul ble jeg satt tilbake en uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...