Gå til innhold

`hvor mye veier din 8/9 åring?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har ei jente som akkurat har fyllt 10 år. Hun er ca 150cm høy og veier rundt 40 kg.

 

48 kg på 139cm er ALTFOR mye. Har ikke helsesøster reagert?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jenta mi veier 24 kg og hun blir 9 år i april. Hun har vel ikke vært på helsestasjonen siden 5 års kontollen. Helsesøster har aldri på noen av kontrollene beskymret seg for vekten hennes, selv om hun alltid har vært sped og tynn. Er liksom ikke noe problem det. Litt merkelig i grunnen. Hun spiser veldig lite, men er alltid i full aktivitet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har fulgt med på de pågående vekttrådene her inne, og er litt sjokkert. Samtidig som jeg VET at jeg også reagerer på ting som dette. F.eks på barna i barnehagen. Jeg ser nemlig tydelig at barn av tykke foreldre gjerne har litt ekstra på kroppen selv. Det er synd, når barn helt nede i 4-5 årsalder har litt for mye.

 

Huff.. Det burde nesten bli satt inn obligatorisk kostholdskurs for alle foreldre, slik at vi alle lærer. Blir litt stigmatiserende å bare ha kurs for de som er overvektige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Trodde denne tråden handlet om hvor mye 8 og 9 åringer veier. Nå er det egentlig bare en tråd om denne gutten som veier 48 kg. Hadde synes det hadde vært gøy å høre om det store spriket mellom 8 og 9 åringer. Da kunne en bare ha fortsatt med det negative som var på den andre tråden om han som veide 39 kg:-(

 

Er det dette du var ute etter om å høre om gutten til venninda di er overvektig, kunne du har brukt en annen overskrift:-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta mi på 9(og et halvt) er 145 cm høy, og veier bortimot 35 kilo.. Men hun er som stål i kroppen, har sinnsykt mye muskler og ikke et gram overflødig fett! Nesten litt bekymret for at hun har for lite fett..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

min 9 åring er ca 138 cm og veier ca 30 kg, er aktiv med fotball, taekwondo, svømming og ellers mye ute. Han ser helt normal ut, hverken tynn eller tykk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, vet du.. mi jente på nå ca 150 cm og ca 40 kg fikk med seg lapp hjem om at vekten var i høyeste laget. Så det kan nesten virke som om de vil ha ungene tynnest mulig, hvis du med barn på 24 kg og 9 år, som nesten ikke spiser, ikke har fått beskjed om noe som helst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...