Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Gode tips til en TOASTMASTER??


 • Logg inn for å svare
1 svar til dette emnet

#1 Lenemamma`n

Lenemamma`n

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 0 Innlegg:

Skrevet 06 februar 2011 - 12:40

Jeg skal være toastmaster i bryllupet til broren min i sommer,og trenger tips :) Hadde selv 2 SUVERENE toastmastere i mitt bryllup for 3 år siden,som virkelig gjorde kvelden uforglemmelig.. Så jeg føler virkelig presset nå :) Hehe! Har noen tips/innslag/humoristiske ting som jeg kan bidra med?

Forumtråden fortsetter under...

#2 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 168 103 Innlegg:

Skrevet 09 februar 2011 - 11:38

I fjor sommer var jeg i et bryllup som hadde en elendig toastmaster. Han avbrøt taler, og plutselig bestemte han ut av det blå at nå var det tid for bryllupsvalsen. Brudens mor var en tur på do - og hun ble såååå skuffet av ikke fått sett brudeparets vals. Så vær obs på at alle får sett/blitt med på alt. Tips: Samle alle gjestene til en skål når brudeparet kommer til festlokalet. Avtal med brudeparet at velkomstdrinken ventes med. De kan heller få en drink rett før brudeparet kommer. Når brudeparet kommer så vis dem gavebordet før de setter seg til bords. Presenter meny, drikke, sang og dem som skal holde taler. Husk å sette inn litt tid for dem som kommer i siste liten og som vil si noe. Ha god kontakt med kjøkkenet. Noen selskapslokaler vil også at du skal fortelle gjester om røykeforbud og nødutganger. Alt dette kan gjøres med en god dose humor:) Ta på flyvertinnehatten når du vifter med armene for å fortelle om nødutganger. Og istedenfor å si "nå skal brudens far holde en tale", kan du si "nå skal brudens stolte far Håkon si noen flotte ord". Å legge inne en vits skårer sikkert poeng. Det gjør ingenting at du oppmuntrer brudeparet til å kysse under middagen. Be dem så på stolene sine:)


Annonse

Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.