Gå til innhold

"Du må ta deg tid til livet også vet du, kjipt å innse når man er 80 og oppdage at man har rotet bort livet til uviktige ting"


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Sa en bekjent av meg, fordi jeg sjeldent har tid til henne lenger.

 

Skal si hun setter seg selv høyt da, siden det å være med henne er det som skal gi livet mitt mening, fremfor familie, jobb, studier, andre venner, hobbyer, reiser osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, hun gjør nok det. Sa det selv også, at jeg bare var opptatt av "kjipe ting som familie og jobb" . Hun er den eneste fra den gamle vennegjengen som ikke har mann, barn, jobb, utdanning, hus osv. Hun jobber litt på en bensinstasjon og får hjelp fra sosialen når hun ikke får vakter. Hennes høyeste prioritet er festing. Det er bare det at vi andre nedrangerte festing tre ganger i uka for ca. 15 år siden.

 

Jeg har forsøkt å få tid til henne, for vi har kjent hverandre siden vi var små, og hun har hatt det vanskelig. Men jeg overdriver ikke når jeg sier at hun ringer og sender sms mange ganger hver dag, og forventer at jeg skal "henge" med henne annenhver dag.

 

Sorry altså... men det har jeg ikke tid til, om så det fører til at livet jeg har ført vil føles meningsløst når jeg er 80;)

 

hi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

takk i like måte kan du si til henne:-) Kjipt for henne når hun blir 60 og finner ut at hun blir minstepensjonist fordi hun ikke har tatt seg tid til å skaffe seg utdanning og jobb, ikke har noe særlig familie, fordi hun prioriterte det bort mens hun kunne?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble vel litt dumt formulert av henne, det med "uviktige ting".

Men hun mener vel kanskje bare at det kan väre godt for sjelen å ta seg litt fri fra hverdagen i blandt. Og det er jeg helt enig i.

Bare familien og jobb/studier i seg gjör ikke meg lykkelig og fornöyd.

Jeg behöver mer! Som tid med venner, en reise i ny og ne (blir dessverre ikke så ofte), alenetid, drive med en hobby osv.

 

Er vel mange måter å ta ting på.

Men det var jo du som hörte henne da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også en slik venninne. Hun er min bestevenninne, og jeg har måtte jekke henne ned mange ganger, når hun begynner med noe alà slik det står i overskriften din. Jeg får ikke ro i sjelen min om ikke ting er 100% hjemme. Jeg kan ikke ta en tur på byen med min venninne om ting ikke fungerer hjemme med barn, mann, hus, jobb, studier, økonomi, for da koser jeg meg ikke. Jeg bruker dagene mine på å kose meg med barna mine, siden jeg jobber 100% og tar opp fag på siden av, og har en mann og et hus å skjøte også. Klart jeg kan ta et kafè besøk i ny og ne, i en time eller to, men kommer aldri til å bytte bort tiden jeg kan bruke på barna mine, til fest og rør. Slikt kan jeg ta igjen når jeg har langfri eller når det passer meg og min familie. Ikke min venninne.

 

Skjønner deg godt HI. Det beste er å fortelle denne venninnen hvordan din hverdag er, og at du vil prioritere familien først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...