Gå til innhold

Myk ost som ikke er så myk - matforgiftning? Hjelp!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Sikkert et veldig dumt spørsmål, men..

 

jeg liker veldig godt brie ost på knekkebrød. Kjøpte litt brie igår som er en type jeg har brukt før men ikke bruker til vanlig.

 

Merket da jeg skulle lage frokost at den var veldig fast, nesten tørr og smulte litt. Smakte helt greit og jeg var sulten, så spiste det allikevel.

 

Lurer nå om kanskje det ikke var dumt, men har ikke så mye peiling på dette og føler meg som en idiot. Har en baby på 6 måneder og er livredd for å bli matforgiftet. Har ikke tid til det :(

 

Noen som har peiling?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei, tror nok ikke fastheten på osten har noe å si for om det er fare for matforgiftning eller ikke. Fastheten varierer jo, selv på samme merke og type. Jeg kjøper ofte brie og opplever ofte at fastheten varierer fra gang til gang. Har aldri blitt syk av det.

Til og med Norwegiaen varierer litt innimellom, du trenger nok ikke bekymre deg. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar! Ble nemlig matforgiftet en gang for et par år siden og er traumatisert ennå.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brie som er fast er ikke veldig moden. Jo mere moden den er jo mykere og mer smaksrik blir den, så du har antageligvis bare fått tak i en som det er lenge igjen til den går ut på dato.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...