Gå til innhold

Sånn apropos feber og sjekking i bhg


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

I barnehagen jeg har sønnen min er de også ganske så på hugget etter å sjekke feber. Min gutt har gått der i to år, og har blitt sendt hjem med "feber" over 40 ganger(!)

Når han kommer hjem er han selvsagt vært i storform. Ikke en gang han har blitt sendt hjem har han faktisk vært syk.

De sender ham hjem med en gang tempraturen er over 37,5

 

Jeg syns dette ble så mye at for tre mnd. siden dro jeg til legen med ham. Hvorpå legen nesten lo av meg og sa at det er bare tull av barnehagen. det ble også målt feber mens vi var hos legen (som da var 37,7) Og jeg fikk beskjed om å måle jevnlig i tre uker. Det viste seg at gutten min alle dagene (bortsett fra to dager) Lå over 37,5. Og vi fikk da beskjed om at gutten vår faktisk har litt høyere grunntempratur en gjennomsnittet.

Sa fra om dette i barnehagen, og de på avdelingen ble rett og slett sure, og mente det var tull. Så jeg snakket med styreren og hadde da med en erklering fra legen. Styreren var grei nok. Men de på avdelingen oppfører seg idiotisk. pedleder ville vi skulle komme med nøyaktig tall på hav som er gjenneomsnittet hans, sånn at de kan sende hjem om han går over dette.

Jeg ba henne ta seg sammen og bruke fornuften.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min sønn har en grunntemp på 37,8! Han ble også sendt hjem mye fra BH, og vi endte på sykehus med måling der. Han er bare rett og slett varmere enn andre barn!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

men skal ikke temperaturen være 38 for å kalle det feber da?

 

Selv har jeg lavtemperatur 36,2 så jeg har feber ved 37. Mannen og sønnen min er alltid over 37.

Gutter har vel høyere temperatur enn jenter også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

40 ganger faktisk!!!

 

Wow, hva skal man si...

 

For meg er feber nedsatt almenntilstand- slapp, vil bare sove/hvile. Når en er i aktivitet vil tempen stige litt, uten at man er syk.

 

Stakkars de ansatte sine barn da, de vil vel bli hyopkondere hele gjengen. Synes det er rart at de går inn for å måle lekende unger. JA, jeg vet at barn kan ha feber uten at almenntilstanden svekkes, men det er så sjelden, og det kan ikke gjelde alle barn i en barnehage.

 

Den arrogante holdningen de viser når du tar det opp med de viser vel at de kanskje vet at det de gjør er feil. Kanskje de til og med måler mens ungene er klare til å gå ut mens de har på seg masse klær.

 

Det finnes vel et barehagekontor i kommunen du kan klage til om dette fortsetter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barnehagen vår var relativt hissig på å sende ungene hjem med "feber", han virket alltid helt frisk og hadde ikke feber når han kom hjem. En dag var jeg lei (sikkert stressa på jobb), spurte hvor høy feber han hadde, nei det viste de ikke! Ba de om å måle, og da kom det fram at de ikke engang HADDE et termometer!!!!

 

- Etter det har ungen aldri blitt sendt hjem med feber. - Det er over 1år siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Legen min har fortalt at barn kan ha feber uten at det er farlig. Og de kan være veldig syke uten feber.

 

Man må ikke henge seg opp i det med feber, men heller se på allemenntilstanden. Er ett barn slapt og stille og h*n bare vil sove, da har det barnet det bedre hjemme. Er ett barn i aktiv lek og koser seg i bhg, men er litt varm, Kle av barnet litt og la det leke videre i bhg :o)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er feber hvis det er over 38, og normaltempen spiller ikke inn. Heyer egentlig ikke feber på 37 selv om normalen ligger på 36...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...