Gå til innhold

Greit jeg har gått ned i vekt, men ansiktet trenger ikke bli gammelt....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er bare 30 år, men ser ansiktet er begynt å sige :( Jeg har furer og mange rynker rundt munnen. Aldri røykt i mitt liv heller. Hvorfor ser jeg så gammel ut etter bare 5-6 kg ned i vekt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spiser du sundt, tar c-vitaminer, og drikker nok vann? Stell godt med huden din fremover, er sikkert litt vinterpreget! :) Ta noen gode kurer, gå til hudpleier, kjøp ordentlig nattkremer, kur osv, og finnes også oppskrifter på ting du kan lage selv, skrubb osv! :)

 

Og så gjør du dette gjevlig, og ens morgen og kveld. Gjør du alt dette?

 

Og så tar du lit selvbruning i fjes om du føler deg eksta tufs.. Og god sminke, feks ID pulver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns også dette er dumt. Har alltid vert slank, men så ble jeg gravid og la på meg 18 kg. tok dem av igjen og 3 kg til. Ansiktet er jo dødstynt.. Jeg er bare 21 år så ser ikke direkte gammel ut, men fått noen STYGGE rynker rundt munnen..tør nesten ikke smile, spesielt ikke på bilder..

 

Glad jeg er gravid nå og komemr til å legge på meg..forhåpentligvis legge rlitt seg i fjeset hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har to bekjente av meg som har gått ned hhv 30 og 45 kg og de ser rett og slett himla gammel og sliten ut i ansiktet :(

 

Det må jo være noe som kan gjøres slik at dette ikke skjer???

 

Jeg skal ned 30 kg selv, men vil ikke se gammel ut i ansiktet :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Du kommer nok til å se eldre ut enn nå etter å ha gått ned 30 kilo. Du fyller ut ansiktshuden med endel fett nå (unnskyld at jeg sier det), og etter et såpass stort vekttap, vil du nok få litt hengende hud i ansiktet. Og pga det se eldre ut.

 

Det blir jo ikke annerledes i ansiktet enn f.eks overarmene, som får grevinneheng etter stort vekttap. Mange strammer jo opp huden (får skjært bort overflødig hud).

Så sånn sett kan du jo vurdere ansiktsløftning. Det ville jeg ha gjort.

 

Jeg har ca 10 kilo overvekt, og har tenkt å få dem bort. Eller rett og slett bare ha dem, pga at ansiktet mitt ser yngre ut med dem enn uten. Nå er jeg 40 da, så i min alder må man vurdere hva som er viktigst; en fin og slank kropp, eller et yngre ansikt.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man må ikke se gammel ut etter å ha gått mye ned i vekt, bare så det er sagt. Jeg har gått ned 50 kg og ser ikke eldre ut i det hele tatt... Men nå var jeg bare 24 år gammel da... Har en veninne som er 10 år eldre som har gått ned like mye, ser ikke eldre ut hun heller. Bare en liten oppmuntring til dem som er redde for å se eldre ut eller vektnedgang:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...