Gå til innhold

vis ungen din blir trekt en kniv oppetter på skolen, hvordan reagerer du som foreldre??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

jeg ville tatt barnet mitt ut av skolen til de hadde funnet ut hvem som har gjort det og fikset opp i det....ikke aktuelt at noen hadde gjort det med mitt barn......!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøver først å få så mye detaljer som mulig ut fra barnet, tar så kontakt med lærer/skole siden det var en episode på skolen. Ut i fra samtaler med skole/foreldre/den med kniven ville jeg vurdert om dette kunne ses på som en engangshendelse eller ikke. Hvis ikke hadde jeg vurdert sterkt å bytte skole for barnet mitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det hadde vært opp til skolen og foreldrene, men er viktig at barna skal føle seg trygg på skolen, og jeg hadde vært ganske nøye med å snakket med skolen om mobbing og div, siden jeg har en bror som ble ganske ille mobbet på skolen,det var så ille at vi var redd han skulle ta livet sitt pga depresjonene det ga han. har null toleranse når det gjelder sånt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

"Vis ungen din blir trekt en kniv oppetter på skolen..."

Hva mener du, er det noen som har trukket en kniv mot barnet ditt på skolen, eller har barnet ditt gjort det mot noen andre?

Uansett bør eleven med kniven utvises umiddelbart, jeg hadde ikke sendt mitt barn tilbake til skolen før den andre eleven var fjernet. Hvis jeg hadde hørt om dette fra noen andre hadde jeg også holdt mitt barn hjemme i støtte til eleven med kniven var fjernet. Nulltoleranse! Våpen på skolen er udiskuterbart utviselsesgrunn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville først og fremst forsøkt å få greie på så mye som mulig om hendelsen. Jeg er ikke en gang sikker på hva som menes med " blir trekt en kniv oppetter". Har barnet faktisk blitt kuttet med kniv, med vilje, av en medelev tror jeg jeg ville anmeldt det uansett alder og om det var en engangshendelse. Hvis ikke skulle det vært sterkt formildende omstendigheter som at mitt barn hadde mobbet vedkommende eller liknende.

 

Ellers ville jeg snakket med skolen og forsikkret meg om at de tok saken på alvor og satte inn resurser som jeg anså var nødvendige for å sikkre at noe liknende ikke gjentok seg. Om skolen ikke ville/greide/hadde resurser til det ville jeg gått til pressen med saken. Da ikke med fokus på den eleven som hadde brukt kniv, men på skolens manglende oppfølging.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

grunnen til at jeg spør er fordi jeg ble trekt en kniv oppetter i 7 klasse og medeleven fikk ikke tilsnakk eller noe,... foreldra mine gjorde ikke noe da det var kunn 4 uker igjen av skole året å da var det ungdomskolen neste.

 

jeg syns foreldra mine skulle gjort mer. men vet også at skolen burde ha ryddet opp i dette.

 

men ingen ting skjedde med dette. og jeg lurer på den dag i dag om det er normalt fra skolen og mine foreldre å reagere slik,.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hva mener du med "trekt en kniv oppetter". Ble du kuttet med kniven og hva var foranledningen.

 

Om dette skjedde for mange år siden ville jeg uansett forsøkt å legge det bak meg. Tviler på at det kommer noe godt ut av å dra frem en slik sak etter mange år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

en annen elev trakk kniven oppetter rygger min,. litt hardt så jeg har merke i ryggen enda,..

 

hun syntes det var gøy å prøve ut,..

 

på bussen på vei hjem, hadde hun fått med seg mange medelever for å skremme meg mer,. de truet meg med å banke meg. skade meg,

 

jeg klarte ikke gå på skolen nesten etter dette. jeg skulka, dro andre steder, og var ``syk`` mye,. jeg fullførte vgs etter jeg prøvde å ta livet mitt pga jeg var redd og følte at jeg ikke hadde noen,. da var barnevernet villig til å fjerne meg fra familie og skolen...

men de sendte meg tilbake etter 1 år,.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det høres helt sinnsykt ut at de ikke gjorde noe med det, syns ikke de høres ut som noe særlig gode foreldre som driter i om barnet sitt blir truet med kniv....!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde stormet inn på rektors kontor og forlangt at h*n ordner opp i ordensproblemene på skolen sin! Vidre en tur til foreldrene til vedkommende som truet barnet mitt for å ha en mindre hyggelig samtale med barnet og foreldrene, etterfulgt av en telefon til FAU og foreldrekontakten. Hadde også vurdert en tur til politet for å andmelde/raportere om hendelsen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det kan høres ut som om du rett og slett ikke ble trodd, HI. Kan ikke skjønne annet enn at alle foreldre hadde tatt tak i dette, med mindre de ikke trodde det var sant. Har du snakket med foreldrene dine om dette i ettertid, HI? Vet du hvorfor de ikke foretok seg noe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har spurt,.. pappa har jeg ikke kontakt med,.. det fordi han aldri tok meg alvorlig,..

 

min storebror ble mobbet å banket på skolen,. og etter pappa hadde bråket med skolen noen år pga det gadd han ikke med meg,..

 

han trodde meg aldri, tok meg ikke alvorlig,. gadd ikke høre etter engang,..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...