Gå til innhold

Statlige lønnstrinn?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har fått brev i posten fra min arbeidsgiver om at jeg etter lokale forhandlinger har gått opp to lønnstrinn. Det kommer som en overraskelse, jeg la ikke inn noe krav fordi alle i min yrkesgruppe ble oppjustert to lønnstrinn før sommeren. Noen som vet hva dette utgjør i kroner? Jeg har gått opp fra l.tr 64 til 66.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du googler, finner du oversikten over lønnstrinnene i staten. :) Ltr 64 til 66 utgjør jo en del tusen, heldiggris! Hoppene i kroner per lønnstrinn blir jo høyere lenger opp i lønnstabellen (ligger selv på ltr 59;). Jammen var du heldig, jeg trodde man måtte legge inn krav for å bli tatt med i betraktning i lokale lønnsforhandlinger? Jeg orket heller ikke komme med noen krav i år, jeg fikk også to ltr i sentrale forhandlinger + jeg fikk to ltr forrige gang det var lokale forhandlinger, så jeg blir neppe prioritert. ;)

 

Har du endret arbeidsoppgaver, gjort en superbra jobb - eller har du vesentlig dårligere lønn enn sammenlignbare kolleger?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hjelpen! Jeg er selv leder og har fått beskjed om at leders innspill veier tungt i forhandlingene, så antakelsen er at det er min leder som har lagt inn krav på mine vegne. Jeg vet at han er veldig fornøyd med meg og jeg vet at han tar på alvor at jeg sier at jeg vurderer å gjøre noe annet. Lønnen min var i samsvar med det de andre i tilsvarende stillinger hadde, bortsett fra én som er ansatt etter meg og som stilte et krav de imøtekom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...