Gå til innhold

Barnefar røyker hasj..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Han røyker hver dag, noe som i seg selv ikke er noe problem for meg, men det er jo galt i følge loven, og loven må man følge når man skal bli foreldre.

Han skjønner jo at han ikke kan røyke når barnet er født, men det virker ikke som han er så veldig innstilt på å slutte.

Han elsker meg, og jeg elsker han, så det er uaktuelt for meg å gå fra han.

Noen som har noen råd??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Et tips er å lese gjennom alle tidligere innlegg om akkuratt dette. Det er mange som har vært gjennom dette og jeg kan skrive under på at det ikke er spesielt mange solskinnshistorier.

 

Du må bare kreve at han slutter allerede nå, ettersom det er vanlig med en glipp eller to. Da kan du se om han virkelig vil slutte eller ikke. Det er jo ingenting å utsette. Etter barnet kommer blir det ingen god tid å holde på med røykekutt... Da skal man kose seg.

 

Dessuten er det neppe hyggelig med brev fra barnevernet eller besøk fra de om han blir tatt... Det skjer jo at folk blir stoppet midt på gata :S

 

Stå på kravene, oppmuntre han til å være ærlig og vis han at du støtter han. Det er mange som har godt av litt terapi også. Men vær bestemt, han kan ikke røyke hver dag, han skal jo bli pappa snart...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...