Gå til innhold

røykefri over 1 uke...sprakk pga....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

psykiske lidelser jeg fikk etter 3 dager uten røyken....fikk også så stor depresjon at jeg fikk selvmordstanker...gik å gråt hele dagen omtrent i nesten en uke med onde tanker til slutt. da skjønte jeg at jeg måtte gjøre noe med det. medisiner eller røyken tenkte jeg...vel...røyken ! ;)

 

bedre med røyk enn medisiner om man kan slippe disse tablettene. jeg er ikke imot tablettene, men kan man unngå dem er det bedre.

 

da jeg sluttet å røyke, sluttet jeg på sekundet UTEN nedtrapping,,,det var det verrste jeg kunne gjort sa legen og familie osv osv. er jo ikke rart jeg ble slik jeg ble og kroppen reagerte !

 

så neste gang blir det nedtrapping men det blir ikke pga ANDRE som vil det og gnåler og maser men når JEG vil slutte og når jeg får hjelp fra Gud ikke menneskene..

 

fykj.-..jeg røyker iallefall om noen sier "det er farlig bla bla bla"

 

jaja mye er farlig i dette livet. hva med maten vi spiser nå til dags, eksosen rundt oss, alkoholen som folk "drukner" seg i....nei fytti...

 

jeg gleder meg den dagen jeg vil slutte selv. for min del er røyken en fin venn. ;) men den vennen er det ikke sikkert jeg vil ha for alltid :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei:) Jeg også sluttet med medesiner når jeg ble gravid. Misstet første gang ej ble gravid. Pga de medesinene. Jeg har røyka hele svangerskapet mitt fram til nå, er 27 uker snart. Har prøvd å slutte 1000 ganger i løpet av dette svangerskapet og har slitt med mye dårlig samvittighet. Men hver gang jeg slutter, tar depresjonen og angsten ovehånd og gjør at jeg sprekker like fort. Jeg har veldig lyst å klare det, men har heller ikke lyst å gå rund å være deprimert hele tiden. Det tar knekken på meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

da er vi ikke alene om det...det er sikkert. vi må bare slutte å røyke når vi kjenner det er riktig tid på en måte om du skjønner.... :)

 

det er ikke lett nei....

 

hi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...