Gå til innhold

Han sier han er slutta.. meeeen....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Han sier han er sluttet, men jeg kjøper den ikke.

 

Vi har en lang og komplisert historie med hasjen bak oss. Han har drevet å røyket hver dag, hele dagen og ikke vært sammen med meg og barnet.

Etter en skikkelig runde oppvask har han to slutte-forsøk bak seg.

 

Han røyker ikke hjemme lenger, selv om han ved ett tilfelle røyket hjemme mens jeg var på nattevakt!! Han nektet for det og skyldte på kompisen... Men om det har skjedd flere ganger vet jeg ikke, men den gangen fant jeg sneiper i søpla og i spor i askebeger. Han er ikke mye hos kompiser lenger, de har kuttet han ut etter han sluttet. Men han er jo en del ute å gjør ærender o.l. Han er svært giddalaus, inni mellom humørsyk og langtidssykemeldt.

 

Her om dagen fant jeg en pk sigarettpapir i jakkelomma hans, der lokket var avrevet. Dere som har erfaring vet jo hva det betyr. Jeg har ikke sagt noe til han ennå, fordi jeg orker ikke lenger. Jeg gjennomsøker hele huset innimellom, har tidligere funnet hasj inni pc, skap o.l.

 

Jeg føler på meg at han ikke har sluttet helt, men røyker bak min rygg. Er så lei!!! Vi venter snart barn nummer 2, og jeg vil bare at vi skal bli en happy familiy ;)

 

Noen andre som har en mann som ikke klarer å slutte eller skjuler det for deg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Har en kjæreste som ikke prøver engang...Hasj er no forbanna dritt :(

Eksen min røyket også, og en annen før det igjen, så jeg begynner å tro at de fleste menn røyker hasj, enten i skjul eller åpent...Han jeg er sammen med nå løy om det i tillegg, i begynnelsen, siden jeg allerede da sa at jeg ikke var intressert i et forhold med en som brukte dette..Nå som jeg er gravid tror han at han har meg sikret, derfor er det bare å kjøre på liksom, men han kommer til å oppdage at jeg ikke blir der om han ikke gjør noe med det snart...Aldri i livet om jeg overlater et barn til en som kan finne på å ruse seg, og å aldri tørre å gå ut en tur fordi han KAN finne på å gjøre det blir jo uutholdelig i lengden i et forhold...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, føler med deg og håper det ordner seg fortest mulig. Har vært gjennom hele denne prosessen flere ganger og har innsett at den eneste måten å få bukt med hasjen er å finne årsaken til hvorfor de røyker og virkelig få de til å innse skadevirkningene det har på kjærest, familie og ikke minst barna. For ikke å snakke om hvis de blir tatt, da er det inn med barnevernet og hele pakken. Har sagt klart i fra til min samboer at hvis han røyker når han er hjemme alene med barna, da anmelder jeg han til politiet!! Å det mener jeg.

 

Vi går nå i parterapi og begynner å nå inn til de dyptliggende årsakene til at samboeren min trenger å "rømme" fra virkeligheten og lukke seg inn i seg selv... veldig krevende og tung prosess, men det er det som skal til for at han skal klare å forandre seg.

Han har jo gått glipp av utrulig mye når det gjelder barn og han innser det mer og mer... Er så bittert og trist. Hater hasj over alt på jord.

 

Håper virkelig både din og min mann klarer å fatte snart hva de ødelegger. Lykke til.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

det er ganske mange hysteriske innlegg her..

 

skulle jo tro at en som drakk alkohol en kveld ikke kunne ta seg av et barn heller.

 

jenter; det er forskkjell på å ta et par øl eller en lita joint og grisefylla!

 

ser ut som noen og hverav dere burdte sett seg litt rundt i verden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Unnskyld meg, men tror ikke du vet helt hva du snakker om her... hvis du leste innleggene skikkelig ville du kanskje skjønt litt mer.

Det er ikke snakk om å ta seg en joint en og annen gang, men å røyke seg stein HVER dag! Det blir det trøbbel av... Les om langtidsvirkningene av hasj / marihuana du, også kan vi snakkes ;)

 

Når en person har vært vanebruker av hasj daglig er det kanskje ikke så rart at personen som lever sammen med de blir lei seg om de sprekker igjen... Noen klarer å kose seg med et glass vin eller to, mens andre blir alkiser av det... folk er forskjelli

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Unnskyld meg???!??

 

jo jeg vet hva jeg snakker om. Er det slik at hver dag og bøtte stein, og han ikke gidder/orker endre på det er det jo veldig enkelt: flytt eller kast han ut, alt ettersom hva som er best/enklest/mulig.

 

Seriøst. med sånne vaner er jeg ikke nådig.

 

lykke til. det er jo nok av menn (som meg) som IKKE røyker i det heletatt,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...