Gå til innhold

Ikke røykere å deres dømming mot de som sliter med røykestoppen!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg syns virkelig det er helt utrolig at dere ikke røykere sitter her inne på denne debatten å rakker ned på de som sliter med å slutte å røyke!

Selv har jeg nå starta med røykestopp her etter å ha funnet ut at jeg på nytt er gravid å det er pyton mere mentalt enn fysisk, men det som nok hjelper meg mest er det faktum at jeg blir dårlig av røyklukta!!

Må også si at jeg har sittet å lest meg grønn på info om røyk og fosteret...

MEEEEN selv om jeg greier det er det slettes ikke sikkert andre greier det å jeg sitter sannelig ikke å dømmer andre av den grunn!!!

Denne debatten er for de som RØYKER eller de som har GODE råd til de som sliter med å kutte ut røyken, ikke dere som kaller røykerne for tapere etc!!!

Finn dere en annen debatt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva med oss eks-røykere da? Når jeg kunne slutte på dagen etter å ha røyka 40+ daglig i 15 år, så skjønner jeg ikke at ikke andre klarer det...

 

Prøvde en gang tidligere også, men da var det viljen det stod på... Det er forøvrig lettere å kutte tvert enn å kutte ned først, da bare lurer man seg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott for deg, men rart du ikke kan sette deg inn i andres situasjon.. kanskje ikke alle er HELT LIKE DEG???!!! Noen blir gravide uønsket - da er det kanskje ikke like lett å stålsette seg. Noen får svangerskapsdepresjon, og det kan bli så ille at man vil ta sitt eget liv... Det gjelder å se ting litt i perspektiv. Ikke alle er i akkurat DIN situasjon og ikke alle har DINE følelser. Det kan jo være mange andre ting også!! Men en ting er sikkert - det er ingen som elsker akkurat sin egen unge som man gjør selv, så jeg vil annta at gravide som røyker ikke gjør dette med tanke på å skade sitt barn.

 

Slutt å være så forbanna dømmende... du kommer sikkert også til å gjøre dine feil!!

 

hilsen ei som har klart å slutte i ett svangerskap, men desverre ikke i neste (gikk veldig fint med barnet da)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Hvordan i all verden klarte du å lese noe dømmende ut av det innlegget? Du bekrefter bare min hypotese om at røykere er hårsåre mennesker som tolker alt snakk om røyk som et personlig angrep og derfor velger å gå til motangrep uten egentlig å ha hørt hva som ble sagt...

 

Det at du tenner sånn når hun over egentlig bare sier at hun klarte å slutte på dagen og at hun synes det er rart at ikke andre klarer det, vitner jo om at du har utrolig dårlig samvittighet. Du begynner å lire av deg at hun er dømmende med masse utropstegn og greier. du synes ikke du leser litt vel mye mellom linjene, kanskje?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Du som skrev nederst her burde vel heller ha gått inn på kranglesiden.. Hvem er det som skriver dømmende mon tro???

Når du klassifiserer røykere som hårsåre mennesker ( Les dine egne linjer før du kommenterer andres)

Jeg skjønner godt jeg at enkelte kan reagere på innlegget, for her er det ikke snakk om eks røykere i mitt innlegg men dømmingen av de som er ikke røykere mot røykerne igjennom et svangerskap!!

Å da er det vel ikke helt på sin plass å skrive hvor lett det er for EN person selv om hun har røyka i ørti år...

Misforstå ei, det er flott at hun fikk det til men alle er ikke en å samme personen...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eks røykerne er ikke et tema i mitt inlegg så jeg skjønner ikke helt hvorfor du svarer her, her er det rettet mot de som dømmer de som ikke har så lett å legge den røyken fra seg som deg...

Å hva du greide er en ting, ikke sammenlig¨ne andre mennesker mot deg selv, det blir bare helt feil...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...