Gå til innhold

Hvem skal være med på fødsel?


Bolla med 2 små <3

Anbefalte innlegg

Er litt usikker på dette. Sambo er jo en selvfølge, men vi har snakket litt om å ha med mamma også. Er dette normalt? Er egentlig mest sambo som vil dette, med tanke på at han ikke er der alene og at de kan være en "avlastning" for hverandre hvis tida skulle dra ut osv.. Selv er jeg ganske usikker... Sikkert greit å ha henne der på en måte samtidig som det kan bli bare rart. skal jo liksom være "voksen" nå hehe

 

Hvem skal du ha med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei :)

 

Jeg hadde med både samboeren min og mamma'n min på første fødsel. Det var fint for oss alle tre, som du skriver så er det fint for dem å få litt avlastning. Fødselen varte veldig lenge..

 

Men mot slutten sendte jeg mamma ut, vet ikke hvorfor egentlig, men følte for å bare ha samboer der. Da satt mamma på gangen den siste timen (stakkars jeg uffet og jamret meg fælt under pressriene), men så fikk hun være med inn på det rommet der de vasker babyen, så hun fikk hilst på han med en gang hun og.

 

Har du ett godt forhold til moren din, og samboeren din også syns det er greit at hun blir med så anbefaler jeg det virkelig!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal ha med mannen min:)

Men familie og venner bor ikke så langt unna sykehuset, så jeg tenker at dersom det drar ut og han trenger litt avlastning, så kan vi høre om det er noen av dem som har anledning til å komme og være hos meg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Jeg ønsker å ta med ei vennine når jeg skal føde pga barnefaren bor langt unna og har ikke brydd seg noe om svangerskapet mitt. Men han sier han ønsker å være med på fødselen.

Så når jeg pratet med de på sykehuset må jeg velge en av dem, får ikke lov å ha begge to der.. Syns det er kjempe dårlig gjort.

Men kommer da til å velge vennina mi..

 

Så du burde også ringe å høre med sykehuset om du får ta med to stk til fødselen ;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har planlagt å ta med tanta mi.. hun kommer langveisfra på fredag og skal være i to uker, så vi håper nurket kommer i løpet av de to ukene. Vi har ingen familie nært nok som kan hjelpe oss med barnepass av storesøster og alle venner er mest sannsylig på ferie, så det blir vel mannen min som må ta seg av henne mens jeg føder.

 

Er innstilt på å føde uten ledsager hvis jeg må det. vi bor ikke så langt fra sykehuset og jeg har stor tillit til personalet på St. Olavs, så jeg bekymrer meg ikke..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...