Gå til innhold

"Tulle-rier"


Mammaønske

Anbefalte innlegg

Arrggg!! Eg er så lei desse tulle-riene, maseriene eller sterke kynnerne, elle kva ein skal kalle dei. Har fått de på ettermiddagen dei siste dagane. I går byrja dei allereie klokka 16 og varte heilt til i dag klokka 07. Kraftige kynnere med bølger av smerte i eit minutt, kvar 10 minutt ca., men de øker ikkje i smerte og kjem ganske uregelmessigt- så skuffanes, he he. Har så lyst de skal ta seg opp og ende i fødsel, men neida, ikkje i dag heller! Men, men, må vell smøre meg inn i tolmodighet- enda 12 dager til termin ;-)

 

Nokon andre som har det på same måte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er der jeg å! Har hatt sånne "tulle-rier" og verking i korsryggen i snart en uke, kommer og går litt som det vil. Vil at de bare skal ta seg opp ordentlig jeg oxo, bli ferdig med det liksom:) Har du termin 18.juli du oxo?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, det har eg :-)

Men mine "tulle-rier" har sannelig tatt seg litt opp i natt, no sitter eg her og tar tida på dem og vurderer å ringe føden ;-) Får se hva natten bringer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så spenende! Jaggu, så våknet jeg kl halv 6 idag, måtte tisse, og fikk "tulle-rier". Kjente det skikkelig i korsryggen nå oxo, kom med alt fra 4-10min mellomrom, men ble ikke noe sterkere da. Ga seg rundt kl 7 så er litt oppgitt nå:) Si fra hvis du skulle føde da! Krysser fingerne for deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trodde riene var i gang for en uke siden. For meg var det litt greit. Fikk en liten vekker om at noe kommer til å skje snart. Så da fikk jeg pakka toalettsaker og litt annet...som folk rundt meg har masa om at jeg må gjøre lenge. Riene gav seg, men nå er jeg i hvert fall klar om det skjer noe. Fikk også kommet i gang med vask av baby tøy. Siden det er nr. tre har jeg ikke kommet igang med det enda... Lykke til dere andre og

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har det nok omtrent likt her ja. Mine kommer regelmessig også. Har etter flere telefoner til KK funnet meg i at det ikke kommer noen baby med det første. Vi får nok bare smøre oss med tålmodighet. Jeg har sluttet å ta tiden på de slik at jeg ikke får forhåpninger for så å bli skuffet. Jeg har også stikninger nedover og ekstremt nedpress. Var i byen i går, men syns det er litt flaut når de setter inn, så blir nok ikke allverdens med shoppingturer mer fremover :) hehe

 

Har begynt med modningsakupunktur. Anbefales!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Modningsakupunktur sier du:) Har hørt mange som snakker om dette. Er det noe man kan spørre etter selv, eller er det lege/jordmord som foreslår det? Og hvordan foregår det?

Har veldig nedpress selv og syns det er passe "flaut" jeg å.. Når jeg får sånne smerter sperrer folk opp øynene som om jeg driver å føder der å da.. Skikkelig hypokonder liksom hehe :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Artig å høre noen beskrive disse nedpressene på samme måte som jeg har det for ingen av mine venner har det slik som meg. Har følt meg litt unormal. Har hørt om nedpress, men at det skulle være så utrolig smertefullt visste jeg ikke.

 

Det er bare å ta kontakt med noen som driver med modningsakupunktur, men kanskje best å ringe med jordmor som kan anbefale noen i nærheten av der du bor og som kan sine saker. Jeg har jo ikke født ennå selv om jeg anbefaler det, men de tre siste nettene har jeg sovet bedre (bortsett fra heftige murringer) uten plagene jeg har hatt. Utrolig deilig og absolutt verdt det.

 

Ps: Kaller meg selv kynnerhypokonder siden jeg har hatt så mye og heftige lenge, så litt gøy at du også kaller deg hypokonder :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...