Gå til innhold

Strekkmerkekrem


anne_1985

Anbefalte innlegg

Har noen her erfaring med strekkemerkekremer? Hvilket merke er i så fall best? Jeg har hørt at de ikke har noen effekt, og at en god bodylotion gjør samme nytten :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har ikke noe tro på strekkmerkekrem! Tror at man enten har hud som er disponert for strekkmerker eller ikke. Samtidig er jeg "dum" nok til å bruke noe "i tilfelle". Utrolig teit egentlig, men tenker at jeg ikke har noe å tape på det. MEN, jeg har valgt å bare kjøpe den body butter saken på Body Shop. Da blir det jo ikke så dyrt. Det er en spesiell som visstnok inneholder mer shia butter enn de andre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke erfaring fra tidligere, men smører meg hver kveld. Bare sånn for sikkerhetsskyld. Min mor fikk ikke strekkmerker (på fire unger), så håper jeg ikke er disponert for det. Men man vet aldri. Jeg bruker Dr. Greve sin strekkmerkekrem, koster 199. Selv om mange ikke tror det hjelper, så er det er jo deilig å smøre inn magen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med Ire-ros, det er digg å smøte magen. Hjelper mot kløe når skinnet strekker seg og. Dessuten er det en hyggelig stund med bonding med barnet der inne, hun er sås tor nå at jeg lett kan kjenne rumpa og ryggen og de små føttene gjennom mageskinnet mitt :)

 

Jeg bruker Tummy rub stretch mark oil fra Mama Mio (ca kr 200 på www.lookfantastic.com) pga at den ikke har noen farlige tilsetningsstoffer/konserveringsmidler som kan trekke inn i huden. Og så har den blitt kåret til best i test blant brukere i england flere år på rad. Om det virkelig hjelper mot strekkmerker har mindre å si for meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker anti-strekkmerke krem fra vichy. Jeg ble anbefalt den på to ulike apotek og er fornøyd så langt. Det sies vel at genene har mest å si for hvorvidt man får strekkmerker eller ikke, men jeg vil iallefall gjøre mitt beste for å unngå å få det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...