Gå til innhold

Treff på Vestkanten 20 mai!


Mnn82

Anbefalte innlegg

Er det noen som kommer? Tidspunktet passer meg bra men kan forsåvidt forandres litt om noen har andre forslag.... Jeg håper på at mange kommer, spewsielt noen av dere som jeg har truffet før...:-) Kommer nok til å slå på tråden i løpet av uken...

 

Gleder meg til å se de små som sikkert er blitt mye større! Lucas har vokst mye og krabber som bare det for tiden...er skikkelig styr å holde øye med han...;-)

 

Alle er velkommen!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er på jobb så kan ikke før kl 14 evt. Men fredager har jeg fri og Hedda og jeg går på åpen barnehage i byen. Så kan jo bli med på det om du vil. Tror lailah blir med og. Der kan vi voksne drikke kaffi mens babyene krabber på gulvet og leker seg. Mye bedre enn kafe :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Kristy!!

Åpen barnehage, høres kjempekjekt ut og jeg blir absolutt med!!! Jeg skal sende deg en sms! Jobb ja, tenkte på det etter jeg la ut treffet at mange sikkert er tilbake i jobb... Jeg har selv permisjon til 20 juli, etter mye frem og tilbake hos NAV fikk jeg nemlig fedrekvoten til min mann ;-)

 

Ja så da ses vi fredag... :-) Tror lucas kommer til å kose seg enormt! Han er så sosial og elsker å være sammen med "jevnaldrende"...;-) Blir og spennende å se hvordan Hedda har vokst :-)

 

Sneiks

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har bare vært i to åpne barnehager. Har vært i nykirken sin på nordnes, den var bra, men den har stengt fredager. Så jeg går i mariakirken sin, i absalon beyersgate (over ståletorget), siden jeg bare har fri fredager nå. Den er kjempebra :) Tar 15 min å gå fra torgalmenningen. Vi går fra den blå stein sånn litt før kl 10. De har åpent fra 10-14. Kl 11 er det samling og kl 11.30 spiser vi sammen, koster 25 for mat om du vil ha. Er greit å komme dit i god tid før samlingen så de små får krype litt fra seg først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...