♥ Snøblomst ♥ Skrevet 4. april 2010 #1 Del Skrevet 4. april 2010 Med eller uten plastikken på? Er litt grønn nå, har aldri hatt ferdig kokt skinke i hus før ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
* 5 om dagen * Skrevet 4. april 2010 #2 Del Skrevet 4. april 2010 jeg hadde nok skjært den opp i litt gode tykke skiver,lagt den i form med litt vann i, og varmet den i stekeovnen, på ca 150 grader eller noe.dekke til med folie... men jeg har aldri gjort dette selv heller,så vet ikke om det er den rette måten å gjøre det på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 4. april 2010 Forfatter #3 Del Skrevet 4. april 2010 Takk for svar! Men lurer på om det finnes en mer lettvint måte? Er det noen andre som vet med sikkerhet? Skal ha gjester om en time, haster! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 4. april 2010 Forfatter #4 Del Skrevet 4. april 2010 Ingen andre? Lurer på om jeg bare kan putte den oppi en kjele med varmt vann? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sylteflesk Skrevet 4. april 2010 #5 Del Skrevet 4. april 2010 Står det ikke noe på pakken? Er du sikker på at den er ferdig kokt? Jeg ville puttet den i en kjele med vann i, med plasten på, og latt den trekke i et kvarters tid eller så, avhengig av størrelse - Fjordlandprinsippet liksom. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 4. april 2010 Forfatter #6 Del Skrevet 4. april 2010 Takk for svar til deg også! Står ingen ting på pakken, bortsett fra "kokt bajonneskinke". Lurer bare på om plasten tåler varmen, hmmmm. IQ-test dette, he he! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ellen-propellen Skrevet 4. april 2010 #7 Del Skrevet 4. april 2010 Sett ovnen på 150 grader,skjær skinken i skiver og pakk den i aliminium folie.La den ligge i ovnen til poteter osv er ferdig til servering. Ikke la den trekke i vann,du fjerner bare smaken,og det er uvisst om plasten tåler varmen ja.Det er jo ikke fjordland dette;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 4. april 2010 Forfatter #8 Del Skrevet 4. april 2010 Takk for svar alle ) Vi har skåret den i skiver og puttet i ovnen. Synes virkelig at produsenten burde ha skrevet noe om tilberedning på emballasjen! Fortsatt god påske alle! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Molly Ringwald Skrevet 4. april 2010 #9 Del Skrevet 4. april 2010 Vi bruker å dele den i skiver å varme den direkte i sausen. Veldig enkelt. Plasten må selvfølgelig av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå