Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

tabbe med pring, hjelp!!!


 • Logg inn for å svare
1 svar til dette emnet

#1 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 172 944 Innlegg:

Skrevet 29 mars 2010 - 21:10

Jeg glemte å sette inn ny pring når jeg skulle. Satt inn en ny halvannet døgn for sent. Jeg og typen hadde sex to ganger i løpet at det halvannet døgnet. Etter det bukte vi kondom slik det står i annvisningen. Sist jeg var gravid oppdaget jeg det fordi jeg ble så kvalm, og nå, nesten to uker siden jeg glemte å sette inn ringen er jeg pinadø blitt litt småkvalm.. Men, nå har vi omgangssyken i familien, og jeg håper at jeg evt er smittet av det, for er ikke klar for ny beby enda!! Mitt spmål er om det er flere som har glemt å sette inn ringen som meg og tabbet seg ut, og om noen vet hva sjangsene da er for at man blir gravid? Nå når jeg har satt inn ny ring så får jeg jo ikke mensen, men bortfallsblødning, så lurer også på om det er trygt nok tegn på at man ikke er gravid hvis den kommer, siden det ikke er "ekte" menstruasjon. Håper inderlig noen kna svare meg på dette!!! Hvis det er lite respons her blir jeg glad for hvis noen vil poste inlegget på skravle for meg.

Forumtråden fortsetter under...

#2 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 172 944 Innlegg:

Skrevet 09 juni 2010 - 08:13

Er borti samme problemet selv, bortsett fra at jeg glemte det siste p-plasteret mitt...jeg fikk bortfallsblødningen, Men ettersom jeg skjønte av noen andre, så var ikke bortfallsblødningen noen garanti for at man ikke var gravid dersom man ikke hadde hatt 3 forutgående uker med prevensjon... Hvilken uke var det du glemte ringen? Du fikk bortfallsblødningen?


Annonse

Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.