Gå til innhold

Hvorfor tørker/ vasker ikke barnhage-ansatte stivnet snørr..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

jenta mi hadde tjukkt med gult stivnet snørr da jeg hentet henne i barnehagen....

Måtte vaske lenge med klut med lunket vann før jeg fikk det bort. =0(

Nesten alle barn er snørrete nå i barnehagen ...men hvorfor la det være så lenge at det tørker in skikkelig. Huff! Blir litt lei meg.

Flere som opplever det samme?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tror du mener "hvorfor tørker/vasker ikke bhg-ansatte bort snørr som IKKE har stivnet".

 

Hvis du virkelig mener at de skulle vaske bort stivnet snørr, så måtte de jo gjøre som deg: vaske lenge med klut med lunkent vann før de fikk det bort. Det ville kanskje ta ganske mye tid for to ansatte med 18 store barn?

 

Ja, det er tre ansatte på en avdeling med 18 store, men to til stede etter at tidligvakten har gått hjem, førskolelæreren er i foreldresamtale, eller hva det nå kan være. Ikke regn med mer enn to til å hjelpe med å henge opp tøy etter utetiden, forberede måltid, trøste, og altså vaske hver unge lenge med klut med lunkent vann.

 

Eller kanskje de skulle gjøre det mens barna er ute (i kuldegrader)? La en og en komme bort til damen som står der med en stor bolle vann som hele tiden er passe lunktent, og klut etter klut.

 

Nei, det beste er å tørke snørr etterhvert. Nesten alle barn er snørrete i barnehagen. Med 15 unger som hver tørkes hvert kvarter, blir det bare en unge å tørke hvert eneste minutt hele dagen gjennom.

 

Og tenk på hva det ville spare! Mødre som HI ville slippe å gi den personlige moderlig omsorg som en langvarig varm nese-kluting er. Hun ville slippe å se at ungen ser ut som en snørrete rabba-gast i bhg og som kontrast til dette som et nydelig usnørrete barn når h*n er med henne.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I den barnehagen jeg jobber i gjør vi det ikke pga kulda. Når det er kuldegrader er det ikke bra for barna å bli vasket med vann i ansiktet, så vi unngår det så mye som mulig. Selvsagt kan man tenke at det er da bare å ta snørra med en gang, før den størkner. Men med mange små som løper rundt og snørrer er det lettere sagt enn gjort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er lettere sagt enn gjort.

Altså letter for HI å si det, enn for oss bhg-ansatte å gjøre det.

 

Men vi vil jo ikke at HI skal bli litt lei seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det gjør du sikker også, anno 13:50.

 

Noen avdelinger har en dame som tørker snørr hele dagen, andre har det ikke. Det blir en smak-sak :-) Dessverre er det vanskelig for foreldre på forhånd å få greie på om avdelingen de vurderer å si ja til, har en som tørker snørr hele dagen, eller ikke har det.

 

Dessverre er det slik at snørr-tørkeren ikke kommer i TILLEGG til de vanlige tre ansatte (to til stede om gangen). Ellers ville nok alle ansatt en snørr-tørker i 100% stilling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

KØDDER DERE??????!!!? SHIT! de som passer på barna i barnehagen har den daglige omsorgen for barna. selvfølgelig skal dem tørke neser??? herregud!! håper d ikke er barnehage ansatte som svarer her!

 

jobber selv i barnahage og der skjemmes jeg virkelig om noen barn har mye snørr når de blir henta. d skal de ikke ha, ihvertfall ikke stivnet snørr. man skal ta bort snørra FØR den stivner,... kjenner jeg faktisk blir irritert her...

 

d er jo dere foreldre som har den daglige omsorgen for barna i helgene, tørker dere ikke snørr på dem da heller????? D tar faktisk ikke så lang tid og tørke et par neser. og ute bør man ihvertfall tørke, d blir jo iskaldt og vondt!!

 

DETTE BØR DU TA OPP MED BHG. bare si at du nå har hentet barnet ditt med ekstremt mye stivnet snørr under nesa, og om d er mulig for dem og prøve og tørke litt bedre utover dagen, tilby deg og ta med våtservietter!:)

 

jge klagde da jeg hentet sønnen min gang på gang med stivnet fiskeboller, tomatsuppe, prim o.l i ansiktet nesten vær ettermiddag

(d var mat fra 1.måltid.)

 

da tenker jeg på meg selv i min jobb:hvem kysser og koser med et barn med masse snørr og mat i ansiktet??? ingen god tanke....

 

de la seg flat og han er nå nesten altid ren:):) ikke noe problem og ta opp sånt. skjønner deg veldig godt Hi:):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tilby deg og ta med klinex så kan dem tørke ute også uten at de blir kalde:):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her slanger bgh tantene igjen med kvalmede kommentarer. Dere eier virkelig ingen skam eller samvittighet.

 

Blir kvalm av dere! Hver gang en mor klager her om et eller annet, så kaster dere skitt og spydigheter.

 

Drittkjerringer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I grunnen ikke noen god tanke heller at tante020407 skal tørke snørr av min unge for deretter å kysse og kose h*n i anskitet.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

..........jadda jadda.. 20.45 må du ta og forstå hva jeg mener da... JA vi koser selvfølgelig med barna, og har du aldri kysset et barn (på kinnet selvfølgelig!) som ikke er ditt eget??! vi kan kysse dem på panna om de er varme og de kommer løpende inn vær dag for å få klem, d er bare veldig hyggelig,har en fantastisk stemning:)

vi tuller og koser hele tia, det er da utrolig viktig at barna har det trygt og godt??

 

synd du ikke ønsker det for barnet ditt:(

 

oi forresten!! du hørtes kald ut, en sånn hadde jeg ihvertfall ikke ønska barnet mitt sammen med...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nettopp på grunn av slike anonyme folk over her at jeg ikke vil ha ungen min i barnehage!

 

Heier på de effektive barnehagedamene som koser og klemmer på barna, og faktisk LIKER barn! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest ronja røverdatter

Nå håper jeg at de fleste som har svart her inn er "moroklumper" ikke barnehageansatte. Men om de skulle være barnehageansatte, så gir denne og andre tråder meg en følelse av at det er ansatt altfor mange pingler og arbeidssky folk i norske barnehager. Det er helt utrolig hva man ikke har tid til å gjøre.

 

Jeg jobber i barnehage med flere barn pr voksen enn i norske barnehager, men vi har da tid til både å tørke snørr og matrester, henge tøy på plass etter å ha vært ute, kle på, skifte bleier selv om foreldrene har kommet for å hente og you name it - og ja, vi både leker, leser, synger, klemmer, kysser og koser og gjør det meste annet med barna også.

 

Men det er klart, en og annen gang kan det glippe litt, så om dette er den eneste gangen du har hentet jentungen med stivna snørr, så synes jeg du skal se gjennom fingrene med det. Men hvorfor i alle dager blir du lei deg? Jeg hadde muligens giddet og blitt irritert, småsur eller sint, men ikke lei meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

skjønner godt at du blir litt lei deg jeg..

 

sånn følte jeg det da jeg hentet guttten min med mat fra tidlig på dagen og masse snørr.. når jeg kom og hentet han sånn, så så det liksom ut som han hadde vært overlatt til seg selv bare. ingen omtenksomme voksne som har villet kose med han da eller?? sånn tenker jeg... jeg vet jo hvordan jeg selv er med barna i barnehage.

 

skal jeg til og kose og tulle med noen, så ser jeg jo fort om de har snørr eller er skitne... og da tørker vi gjerne bort det før vi koser.

 

dette går på omsorgen, ikke kom med den at d ikke er tid til d!

 

si at man har ansvaret for 6-7 barn da(fordelt på ansatte utover dagen) og kanskje 5 av disse er snørrete??! d er ikke mye og tøske 5 neser en gang kanskje vært 15.min... såpass skal vi da gjøre for de små!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for alle seriøse og useriøse svar!

Selvfølgelig er det leit å se ens barn og også andres som "ikke ser ut" når man kommer for å hente de etter en dag i barnehagen..............og de har masse stivnet snørr i ansiktet.

Jeg mente heller ikke at man skal tørke med fuktig klut ute, uten at man bør jo fjerne det FØR det er helt tjukk og tørrt.

Barnet mitt ser ALDRI sånn ut her hjemme...derfor blir jeg lei meg når jeg ser henne sånn...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snørr bør alltid tørkes fra ansiktet før man skal spise noe, og matrester tørkes bort etter man har spist. I barnehagen spiser man ca tre ganger hver dag om ikke oftere ( ca 8-12-15), og da er vi langt på vei. Barn fra ca 3-4 år kan gjerne oppfordres til å hente litt papir på badet og pusse nesen litt selv. Mange store synes det er stas å få til slike ting selv, og eventuelt hjelpe de små.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 måneder senere...
  • 3 år senere...

I barnehagen vi har har vi flotte folk som går å tørker snørr til den store gullmedalje i perioder. Så klart ender det at det er noen ganger det glipper, men det skjer fanden meg for meg også og jeg har bare to som skal følges med. =D masse skryt til de flotte damene i Syltern Barnehage

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...