Gå til innhold

Hei hei lenge siden:) Noe nye vidunder på gang?


Maisy

Anbefalte innlegg

Har ikke vært her inne på lang tid men er jo litt kjekt:) Gutten min ble akkurat to år nå i helgen, går super fort:) Venter en liten prinsesse i april, så det blir veldig kjekt:)

Noen andre som skal ha 2010 barn som fikk i 2007?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Hei hei! Vesla her fylte nettopp 2 år for 2-3 uker siden. Artig tid, utviklingen går jo så fort. Skravler som en foss nå:-) Ny spire på gang her også, venter ikke før i begynnelsen av juli så aner ikke om det blir jente eller gutt denne gangen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann! Mye som skjer med disse små som egentlig er blitt ganske store nå. Tiden går så altfor fort... Har allerede fått nummer to, han blir straks 10 mnd. Kjekt med to tette, men skulle gjerne hatt enda en baby. Kan bare si at det var litt tyngre den andre spebarnsperioden. Fikk en gutt med keisersnitt=mye vondt etterpå og han var i tillegg mye mer skriete. MEN, den tiden er nå forbi og han er bare verdens skjønneste lille prins. Så jeg sier bare, kos dere og gled dere til å følge med samspillet mellom de to. Har nå fått en flott jente og en gutt og er kjempefornøyd med livet. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei hei!

Brage vart 2 år i nov :) han er en aktiv liten gutt.

Han har også ei kjempe flnk storesøster på 9 år.

Begynner å føle meg klar for nr 3, så godt mulig vi prøver igjen om et par mnd :)

savner også en baby i huset no ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Er gravid, 8 uker på vei bare, så er vel ikke helt trygg enda, men om det går bra så har jeg altså termin i midten av august. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hedda ble 2 år 23.nov og skal bli storesøster i midten av mars:) Da kommer det en liten prinsesse til i familien og vi alle tre er veldig spente på hvordan det blir:)) Gledr meg veldig til å få en liten baby i hus igjen:))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei!

Marte ble 2 år 19 nov, og 6 des ble hun storesøster til en liten prins. I tillegg har hun en storesøster som fyller 5 i februar. Tror vi sier oss fornøyd med at vi er blitt en stor og lykkelig familie på 5.

Men, jeg sier: aldri si aldri....;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...

Vår kjære prins kom til verden med keisersnitt 28.06.2010, så nå er familien komplett:-) Storesøster som ble født i november er veldig stolt og omsorgsfull storesøster. Stor stas med baby i hus igjen, samtidig som det er utrolig deilig å ha ei stor jente også. Lykke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...