flypapir Skrevet 20. september 2009 #1 Del Skrevet 20. september 2009 Står 4 timer på pakka, men er det ikke ofte slik at man må beregne litt ekstra koketid?? Husker ikke fra ifjor også skal jeg prøve å ha den ferdig til ca kl.16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HTC Skrevet 20. september 2009 #2 Del Skrevet 20. september 2009 Trekkes på svak varme i 2 timer, står det i min oppskrift. Du kan jo sette i gang nå, kjenne litt på det underveis. Avkjøle og varme raskt opp før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
flypapir Skrevet 20. september 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 20. september 2009 Ja, det var jo faktisk en god idé. Fårikål blir jo bare bedre etterhvert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Collette Skrevet 20. september 2009 #4 Del Skrevet 20. september 2009 Til kjøttet slipper beinet og er mørt. Smak på kjøttet. Her tok det tre timer forrige søndag. Det gjør ingenting om det er ferdig en time før. Bare la kjelen stå på den svakeste varmen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå