Gå til innhold

noen som har begynt å tenke på prevansjon??


**micke**

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei :o)

Jeg har startet med minipillen Cerazette. Denne minipillen trenger du ikke ta på eksakt samme tid hver dag, men du har 12 timer slingring. Og har enda ikke hatt noen bivirkninger. Så denne passet perfekt for meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...og P-stav fikk jeg beskjed av legen om at ikke var så gunstig pga melkeproduksjonen kunne gå ned.--

Lenke til kommentar
Del på andre sider

off... hadde egentlig tenkt litt på p-stav jeg... men hvis det kan påvirke melkeproduksjonen så er jo ikke det noe stas! jeg er dårlig på å ta de pillene...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er vi to ;O) Hadde tenkt p-stav jeg også... Men iom at pillene kan slingres med 12 timer valgte jeg dem i stedet for spiral. Har nå på daglig alarm på mobilen for å huske å ta dem....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hmm.. skjønner ikke helt problemet med å klare å ta de pillene. Jeg putter de i tannbørsteglasset, så da husker jeg å ta de hver kveld. Jeg gikk også på cerazette før graviditeten -helt genialt å ikke få mensen!! (men ikke alle er så heldige da -nå fikk jeg mensen 8 uker etter at mini var født og da hadde jeg begynt på cerazette -angst.. )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

prevansjon?! oi, jeg har ikke begynt å tenke tanken på å ha sex igjen engang jeg! er jeg den eneste? huff....nå ble jeg litt stressa her....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal sette inn kobberspiral til uka, skulle ha gjordt det før, men måtte ha ny time hos legen da hun ikke hadde tid på 6 ukersen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var innom å sakket med legen, men hun tok ikke noe GU på meg.. Skulle kanskje ha gjort det.. Huff.. Må få bestilt time.. Har heller ikke fått ordnet meg prevansjon.. Men har vært på Rema og kjøpt kondomer.. Gud så flau jeg ble.. Så lenge siden sist jeg hadde behov for en slik handel. Følte meg litt som han gutten i VG reklamen...

 

Ellers har jeg kun gått på p-piller. Hvordan er det med spirall? Ønsker jo å få et barn til om litt.. Er det mye pes ang å få den ut når man er klar for neste?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe... her går det også i kondomer for tida. føler meg som en skikkelig fjortis...hehehe

 

var forresten litt skummelt de par første gangene, men det gikk mye bedre enn forventa! var egentlig glad jeg hoppa i det - vi var enige på forhånd om å ta det veldig rolig og forsiktig.

 

har forresten hørt at noen har masse småblødninger med cerazette, og en jeg kjenner ble gravid :) så piller er utelukket for min del... p-stav eller spiral er mer aktuelle alternativer ja. så jeg er også interessert i å høre erfaringer med både p-stav, hormonspiral og kobberspiral! :)

 

synes å huske at hormonspiral skal være grei å fjerne og at man "fungerer som normalt" like etter? husker jeg rett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...