Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Tips til konfirmasjonsmat om 4 uker? Skulle hatt hjemmelaget koldtbord, men har ikke kjøkken.


  • Logg inn for å svare
2 svar til dette emnet

#1 Joikaboll@

Joikaboll@

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 01 mai 2009 - 21:16

Med komfyr og kjøleskap i spisestua og oppvaskmaskin på vaskerommet, uten benkeplass noen steder kunne jeg tenkt meg annet å lage enn koldtbord. Tips til mat til 40 stk i alderen 1-90 år?

Annonsebilag
Annonsebilag

#2 Tommage♀♂

Tommage♀♂

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 52 Innlegg:

Skrevet 01 mai 2009 - 21:33

Trenger du mer kjøkken for å lage koldtbord enn for å lage annen mat? Jeg ville servert stek av en eller annen variant, gjerne med forrett og dessert. Evt ovnsbakt laks/ørret med tilbehør.

#3 Joikaboll@

Joikaboll@

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 01 mai 2009 - 22:48

Hehe.... er jo enklere med middag, en kjele pottit, noe i ovnen, grønnsaker og saus, enn "ørtåførti" retter. Kanskje jeg skal tenke litt i retning skinkesteik (som kan steikes og fryses på forhånd) tja... hva med forrett da. Dessert blir da hvertfall is og bær.