Gå til innhold

Tips til konfirmasjonsmat om 4 uker? Skulle hatt hjemmelaget koldtbord, men har ikke kjøkken.


Joikaboll@

Anbefalte innlegg

Med komfyr og kjøleskap i spisestua og oppvaskmaskin på vaskerommet, uten benkeplass noen steder kunne jeg tenkt meg annet å lage enn koldtbord.

Tips til mat til 40 stk i alderen 1-90 år?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trenger du mer kjøkken for å lage koldtbord enn for å lage annen mat?

 

Jeg ville servert stek av en eller annen variant, gjerne med forrett og dessert.

Evt ovnsbakt laks/ørret med tilbehør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe.... er jo enklere med middag, en kjele pottit, noe i ovnen, grønnsaker og saus, enn "ørtåførti" retter.

 

Kanskje jeg skal tenke litt i retning skinkesteik (som kan steikes og fryses på forhånd)

tja... hva med forrett da. Dessert blir da hvertfall is og bær.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...