Gå til innhold

noen som fremdelser ammer om natta?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vår lille e snart 16 mnd, og vi ammer ennå, men holder på å slutte. vi kommer lissom aldri i gang med natt avvendinga. noen som har noen tips? vi har prøvd mange ganger ,men når barnet våkner rundt 4 til 5 da tar vi den bare i vår seng, ammer ikke på dagtid lengre... vi er begge i full jobb igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi berre bestemte oss for at det er natt fram til kl 5. Før det får ho ikkje pupp. Ho pleier å våkne ca 5.30, får då pupp og søv vidare (forhåpentlegvis) ei stund til i vår seng.

 

Vi har gjort mange forsøk på nattavvenning, men ho har vore veldig ofte sjuk, så vi har måttet begynne på igjen med pupp etter få dagar kvar gong.

 

Men no siste gong (litt over 15 mnd) gjekk det, og ho har ikkje fått pupp mellom 18 og 05 på tre veker (bortsett frå to netter då ho hadde omgangssjuke, men det var ikkje problem å gå tilbake til normalen etterpå).

 

Det vil gjerne ta nokre netter med skriking. Pappaen gjekk inn til jenta (eg hadde berre gitt etter) og gav ho vatn/smokk. "Alle" seier at det skal berre ta 3 netter så er alt i boks, men for oss tok det over to veker før ho slutta å skrike om natta. No våknar ho av og til utpå kvelden og er tørst, men sovnar greitt igjen etter å ha fått vatn.

 

Lykke til med nattavvenning, det er slitsomt når det står på, men deilig når det er over :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

nå e me endlig ferdig med natt amminga. tok 3 dager , tror både mor og den lille va litt lei av pupp, faren gav bare smokken og en kos og nå sover vi rundt , jippi jippi:):) så nå e me ferdig med all amming, deilig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...