Gå til innhold

Flere barn som fremdeles ikke reiser seg opp stående?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Snuppa står på kne inntillting,men reise seg ikke helt opp....har bare gjort det en gang inntil en stol som katten lå i, det er vel ca 1 uke siden nå,så jeg trodde hun kanskje begynte da, men hun har ikke gjort det igjen etterpå. Hun er 12,5mnd nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Brage er 13 mnd , han liker seg så godt på gulvet. han har reist seg noen få ganger opp-etter sofaen... men ikkje noke tegn på at han har planer om å gå på en god stund enda. Det kommer nok etterkvart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eir reiste seg opp eit par gongar mellom 12,5 og 14 mnd. Så ganske nøyaktig på 14-månadersdagen (altså for eit par dagar sidan) begynte ho å gjere det for alvor. Reiste seg opp etter kanten på badekaret sikkert 20 gongar i løpet av eitt bad, for å kaste kluten på golvet. I går og i dag har ho reist seg mange gonar, etter hendene mine, etter hyller, stolar og andre ting i passeleg høgde. Ho er framleis temmeleg ustø, men eg ser at ho får meir styrke i beina for kvar dag. Ho har og begynt å krabbe ordentleg dei to siste vekene. No krabbar ho meir enn ho ålar seg.

 

Ho har vore til undersøkelse på barneklinikken pga treg motorikk, men dei fann ingen ting gale, og eg fekk beskjed om å berre la ho finne ut av alt dette i sitt eige tempo :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...