Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Hvordan grille en hel maiskolbe?


  • Logg inn for å svare
7 svar til dette emnet

#1 ~sjiraff~

~sjiraff~

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 05 august 2008 - 12:36

Kjøpte en hel maiskolbe i dag og tenkte å grille den sammen med kalkun. Hvordan grille den, og hvor lenge? Hva kan være godt å krydre/pensle med?!

Forumtråden fortsetter under...

#2 BettyBoob

BettyBoob

    Aktiv bruker

  • Medlem
  • PipPip
  • 694 Innlegg:
  • StedOslo

Skrevet 05 august 2008 - 12:38

pak den inn i alu.folie iallfall :) hvis ikke blir den til kull!! hehe.. jeg pleier å ta på på smør og salt/pepper etter den er grillet jeg da - ikke noe før :)

#3 Sivalur

Sivalur

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 05 august 2008 - 12:38

Namnam! Sleng den rett på grillen som den er. Vend med jevne mellomrom så den ikke blir svart på ene siden og rå på andre. Hvor lenge, hmm. Ikke så mange minutter, mellom 5 og 10 tror jeg. Er samboeren min som pleier grille de, hehe. Du må jo bare følge med på dem. Kommer vel også an på om dere har kullgrill eller gass. Jeg pleier bare grille dem som de er, og så ha på smør og salt når jeg spiser dem - YUMMY! :)

#4 Mersa og gutta <3

Mersa og gutta <3

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 05 august 2008 - 12:39

Man tager en kolbe og legger den på grillen!! Thats the trix ;-) Griller til den blir gyllen. Jeg liker den best naturell...

#5 Piken på landet

Piken på landet

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 15 Innlegg:

Skrevet 05 august 2008 - 12:40

Vi bruker og pakke de inn i aluminiumsfolie med en smørklatt. Syns de blir så "inntørka" viss de blir slengte rett på grillen.

#6 ~sjiraff~

~sjiraff~

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 05 august 2008 - 13:59

Blondinesp. Denne har fortsatt "skallet' inntakt, skal jeg ta av det?

#7 Sivalur

Sivalur

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 05 august 2008 - 14:04

Jepp, det må du ta av! ;)

#8 Mamma&snuppa&spiren

Mamma&snuppa&spiren

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 05 august 2008 - 14:06

Det beste er: Ha smør rundt hele maiskolben, strø grillkrydder på og pakk den inn i alluminuminsfolie. Det smaker ikke grillkrydder når den er ferdig, smaker nam :D


Annonse