Gå til innhold

amfetamin!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

før jeg fikk barn brukte vi en del amf.. sluttet tvert da jeg ble gravid og har holdt meg unna siden.. gullet er snart 4 mnd. men jeg har så lyst.. bare en gang... gullet skal til mormor i morra natt å... hadde vært deilig.. men det er heeeelt feil er det ikke???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er nok ingen andre enn du som kan svare på det ettersom det ikke er noen her som vet hvordan du brukte amfetamin før du/dere fikk barn. Fall nå endelig ikke for fristelsen til å dra på fest. Det er bare idiotisk. Skal dere omgås andre overhodet, så vær forsiktig med hvem dere drar inn i huset. Da mener jeg ikke dra inn noen som er plaprete eller nærmest stolte over at de bruker amfetamin eller som er allment kjente for å bruke det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tenkte bare på og sitte her hjemme... ikke kjøpe selv men få han ene vi stoler på til og gjøre det og bare sitte oss tre her... hadde vært så koselig... hmmm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som sagt: Det vet du best selv. Jeg aner ikke om du har en tendens til rusavhengighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei.. alldri hatt det.. bare tok det sånn i stede for og drikke i helgene liksom..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Verken jeg eller noen andre kan finne dette ut for deg. Det må du finne ut av selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Håper virkelig ikke at du har gjort det! Vær så snill å tenk på barnet ditt. Det er så lite som skal til før du havner ut på igjen. Du vil vel ikke være en narkoman mor? Hvis du ikke er glad nok i barnet ditt til å avstå, syns jeg faktisk ikke at du bør ta vare på henne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære Anonym, vennligst les hele tråden. Rådene dine er nemlig "God dag, mann. Økseskaft".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm... Det synes jeg ikke. Har sett mange triste skjebner.... Synes ikke mennesker som ikke skjønner at de må avstå 100% fra rusmidler burde få barn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syntes det at når du har klart og holde deg unna så lenge, så burde du klare og fortsette med deg:)

Tenk på det uskyldige barnet ditt som er bortreist mens du skulle sitti der og tatt amf og det er utrolig lett og bli dratt ut på igjen om man alt har vært der.

Ikke bare for barnet ditt sin del, men for din også.. Om du klarer og fortsette på den rette veien, så kommer du til og være utrolig glad for det om noen år:)

Håper du tar det riktige valget:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nettopp. Har man hatt et rusavhengighetsproblem, er det fort gjort å opparbeide seg det igjen, men i akkurat dette tilfellet, var jo det aldri problemet. Jeg tolker hovedinnlegget dithen at det dreier seg om et prinsippielt standpunkt etter at de fikk barn når hun sier at hun ikke har brukt det i ettertid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

koselig med amfetamin!!!??? kan ikke tenke meg no som er mer stressende og ødeleggende på psyken. men folk er forskjellig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Syns ikke det er helt feil jeg...

Hvis du vet at du kan ta noen linere med pepper uten å bli avhenging, så er vel det greit?!

Så lenge pepper er kult og ikke noe man blir avhenging av så er det helt greit.

Man blir jo faktisk ikke helt på tryne av noen striper med pepper heller så...

Syns pepper er kult jeg, men jeg er ikke gravid og har ingen barn enda..også har jeg full kontroll:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

hehe =) nå måtte jeg bare LE !! "mmmm! så utrolig kos å sitte hjemme, første gangen jeg har barnevakt å greier, å dra meg ei lita linje !!" HA HA HA hvor tjukk i hue går d an å bli??? hold deg LANGT vekke fra dritten når du først har kommet så langt... like koslig å sitte med nerver i høyspenn å se spøkelser på høylys dag uka etter da, eller?? men for all del. trykk i deg skiten om du har lyst!! men ikke legg ut noe gråtreinnlegg her om de tar fra deg unga når du havner skikkelig på trynet !! PATETISK !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jo, det er helt feil nerd. Amfetamin er et ulovlig substans. Omsetting og bruk av stoffet er straffbart i dette landet!!! Hvis noen fikk snusen i at du sitter hjemme som nybakt mor og snorter hvitt pulver, tar det ett tienedels sekund, og du mister foreldreretten til ungen din. Bruk hodet da!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du skjønner vel selv at dette er feil? Du tar jo en kjemperisiko, og hvis du ikke tar en klart standpunkt for livet ditt videre vil den "siste gangen" alltid være der som en stor fristelse.

 

Du må finne ut hvem du er, og hva du vil med livet ditt. Jeg blir så lei meg når jeg leser om mødre og fedre som synes rus er så tiltrekkende at de må fortsette i smug selv om de har ansvar for et lite barn. Selv om du kanskje ikke vil inrømme det, så har dette en stor innvirkning på hvem du er og hva du tenker, videre også hvordan du oppdrar barnet ditt. Dette selv om du alltid er nykter foran barnet ditt.

 

Beklager hvis jeg virker moraliserende her, men jeg synes det er så utrolig trist lesing.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...

Også har jeg full kontroll... ;p

 

Det tviler jeg sterkt på.

 

Det er det som er så fint med pepper vet du. Kjører hodet ditt. Og tror du har kontroll.

 

Jeg kuttet ut etter konstant misbruk daglig i 2 år - så ble jeg gravid og alt handlet om barnet og jeg var så antirus som man fikk det!

Så døde barnefar, drevet å stuka i flere dager og hiv i seg piller han ikke kjente til. Og jeg ble SKIKKELIG antirus...

 

Så tok sorgen meg, hev meg på flaska. Drakk nesten hver helg.

Slet virkelig. Et år senere finner jeg to venninner på fest hos meg, drar i seg pepper på nattbordet mitt - de spør, skal du ha?

 

Fy faen så alt for lett jeg sa ja!

 

Endte med at jeg ruset meg med pepper en gang i blant, og plutselig var det alt for mye. Jeg gikk selv til barnevernet - men nå bor h*n borte.

 

Jeg fant ut at jeg var gravid nå - jeg kommer ikke til å gjøre samme feilen igjen. Jeg har vært så heldig at jeg har fått en ny sjanse.

Jeg burde ikke gjort feilen den gangen - jeg er klar over det! men som mange andre, jeg hadde jo kontroll;) tullprat!

 

Jeg er så ferdig med den jævla makkadritten ! Baby i magen, og h*n fra før - de fortjener så mye bedre! Jeg er tykk i hodet som rotet til en gang.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...