Gå til innhold

Noen "runde" personer med ett barn som vil dele hus/leilighet i Oslo fra ca 1.juli?


Winterlady

Anbefalte innlegg

Flytter dit i løpet av sommeren, og har sett mye på boligannonser nå, og ser at leieprisene for en 2-roms er vanvittige, men at det går an å få hus eller leilighet med hage/ veranda og 3-4 soverom for under 15000 pr mnd :). Tenkte da at det gikk an å dele med en annen alenemor med ett barn. Da kan man jo sitte litt barnevakt for hverandre, og bytte på å lage middag osv :).

 

Siden moren min fra tid til annen må være litt på besøk hos meg, og jeg har mye venner utenbys, så må det være greit for den jeg skal bo sammen med at jeg har boende gjester i blant.

Tenkte med 3 soverom at barna enten deler rom, og de andre soverommene er såpass store at det går an for meg å ha en ekstramadrass på gulv der. Eller at vi sover med barna på hvert vårt rom, og har gjesterom. Dersom det er 4 soverom kan jo barna dele ett, og ett være gjesterom :).

 

Det er også fint om du verken har støv på hjernen, eller er sjuskete. Liker å ha det passe ryddig og rent, men friker ikke ut om du har glemt å rydde inn gulosten i kjøleskapet ;). Er også avhenging av å ha det litt varmt og godt der jeg bor, så å skru ned termostaten til 18-20 grader for å spare strøm kommer ikke på tale ;).

 

Ellers litt om meg; Jeg er en jente på 31 som er ferdig studert på Lillehammer nå, og dermed jobbsøkende fra sommeren. Har en nydelig datter på 1,5 år som jeg har søkt barnehageplass til på Jar i Bærum, og Kampen i Oslo- kan derfor gjerne tenke meg noe på Jar eller østkanten i Oslo. Barnefar kommer til å ha henne ca hver 4 helg. Er ellers snill, fleksibel, litt distre i blant, glad i å sove, liker musikk/ konserter, bøker, cafeliv, sjakk, TP, god mat osv

 

Supert hvis du er i jobb selv, og helst har et barn som ikke er altfor langt unna min datter i alder :).

 

Har forresten mye møbler og vaskemaskin :).

 

Send meg en pm eller svar på denne tråden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Glemte å si at det ikke gjør noe om du er en del yngre enn meg heller :). Har ellers tenkt å kjøpe leilighet etterhvert, så etter 1-2 år må du evt finne noen andre å dele med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg skal på eit jobbintervju i Bærum i april så veit ikkje noko før da om det blir å flytte på seg. Da hadde det i tilfelle vert ideelt å flytte med noen. Men eg ønsker sjølvsagt at tulla ikkje ligg på samme rom som meg. Og ho vil i tilfelle vere borte 1 veke i mnd (hos barnefaren). Ho blir 2 år og eg er 31. Men eg kan jo gi eit vink etter som eg veit noko meir. Har alt av kvitevarer og litt av andre møbler. Trur ikkje eg kjem til å ta bil med meg nedover, så eg bør bu der det er greitt å komme seg til Gjettum, om eg flytter. Så grensa for meg går jo mellom Sanvika og Jar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei dere.. Kan selv tenke meg å ha noen å dele bo med. Er så svindyrt å leie her alene. Og jeg er på utskikk etter ett nytt sted å bo. Har også vært inne på tanken å leie sammen med noen.

Jeg kan tenke meg å bo på Haslum, hosle, bekkestua området.

Jeg er 34, og snuppa mi blir 2.

 

Jeg har heller ikke støv på hjernen, men liker å ha orden rundt meg. Er relativt rolig person.

 

Jeg tror det er sundt for ett barn og ha eget soverom. Jeg ønsker å bo ett sted der vi kan ha vært våres rom.

 

Har også noen møbler :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Maja & meg ;o)

 

Kan no holde kontakten, eg veit ikkje før etter intervjuet om det blir å flytte. Men er veldig positiv til å bu på Bekkestua el. Hosle. :) Der liker eg meg veldig godt!

 

Og om barna også kan ha sine eigne rom hadde det vert ein stor fordel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

SØREN OG!!! Dette hadde jo vært heeeelt perfekt for meg, men jeg må bo på Stovner siden jeg får både jobb og barnehageplass der når jeg kommer tilbake fra Bergen i juli!!

 

Det er litt morsomt at du skrev en sånn link, for jeg tenkte på det samme. Det hadde jo vært helt supert, men for meg er det bare snakk om ett år da... Men likevel...

 

Kanskje noen andre?! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 år senere...

Dytter! Noen som er interessert i noe lignende?



Anonymous poster hash: 856ba...8f3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

 

Dytter! Noen som er interessert i noe lignende?

 

Anonymous poster hash: 856ba...8f3

 

 

Kanskje... I såfall fra rundt 1. oktober/ november.

Vil du fortelle litt om deg selv?

 

Anonymous poster hash: 421c4...e1d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...