Gå til innhold

Unge gutter og sex


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er veldig flau av å innrømme det, men jeg tiltrekkes veldig av unge (lovlige) gutter. Veit det er mange gutter som tiltrekkes av eldre damer på min alder. Jeg har fylt 40, men er ganske pen, har en svært sexy kropp og har veldig store pupper. Er svært stolt av kroppen min. Vet mange gutter ville blitt veldig kåte av å sett meg netto, fulle av hormoner som de er. Ser blikkene, og elsker å bli beglodd. Tror begge pater ville hatt stor glede av det, men har ennå ikke våget skeia ut. Har forferdelig lyst, men er dessverre veldig genert. Er det noen som har synspunkt på dette? Går jeg glipp av noe ved ikke å prøve?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du er ikkje åleine om dette. Mange har det som deg. Og kva er galt med det? Forstår av det du skriv at du som meg er veldig glad i sex.

Kvifor ikkje prøve? Unge gutar har veldig drift, so du bør setje av ei heil helg til kos. Du kjem ikkje til å angre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 36, er forholdsvis lykkelig gift, men må innrømme at jeg har det på samme måten. Det har forsterket seg med årene. Svært mange av mine onanifantasier inneholder unge gutter, ja faktisk kan de være helt nede i 15-16 år og "urørte". Ville heller ikke gått for noe "ulovlig" i virkeligheten, men tanken er jo fri;-)

 

Tanken på å forføre en kåt 16-17 åring gjør meg litt kåt her jeg sitter;-) Oppleve den stive pikken hans som har fått "voksen" størrelse, kjenne den inni meg, lære han å knulle meg, suge han til han spruter masse...puhh...;-)

 

I mitt neste liv skal det bli alvor av!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

GO FOR IT GIRL!!!! :)

 

Før jeg ble sammen med samboeren min så hadde jeg sex med unge gutter, det anbefales på det sterkeste! :)

 

Du må bare komme ut av skallet, og tørre å ta det første steget, for unge gutter tør som oftes ikke å ta intiativet. Så er de også ukomplisert å ha med å gjøre, og med på alt. Du kan rett og slett bare si til dem at du vil ha sex, så er de game. :)

 

Må få høre hvordan det gikk da, om du lykkes. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

 

Her må du vere den aktive. Unge gutter er stinne av brunst, men tørr ikke ta initativet.Men at de er kåte på eldre damer kan jeg skrive under på.

 

Har selv hatt deilig sex med gutter (lovlige), men tror de nøt det like mye som meg.

 

Men du må hisse dem opp, men det skal jeg si går fort. Litt naken pupp, en kjole som sklir litt for langt opp, og det er full tenning. Men alt dette må se ut som skjer ved et uhel. Du må ha retrettmuligheter dersom det likevel ikke er slik at han vil ha sex.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Har tatt mot til meg og prøvd. Er litt flau nå etterpå når jeg tenker på det. Men var så kåt! Trengte ikke reise langt ettersom jeg har leieboer i kjelleren. En svært kjekk gutt som går på skole. Det skjedde nå på lørdag under klesvasken. Vi har samme vaskerom i kjelleren. Viste han var der ettersom han hadde spurt om vaskemaskinen var ledig. Må innrømme jeg hadde planlagt litt, hadde mota meg opp med litt vin i forveien. Bare en tynn bluse og ingenting under den. Ikke underbukse under kjolen heller. Og passet på blusen ble våt, da skjulte den lite av de store puppene mine. (Vet ungutter flest er svake for slikt.) Så han fekk kraftig reisning (det skjedde fort!), hadde problem med å gå, og eg viste det var på grunn av meg.

 

Men det som ikke var planlagt var at jeg skled på det glatte gulvet. Gjikk vel i en rus og var ikke nok observant på klesbalgen hans på gulvet.Han tok meg i armene før jeg falt, kunne elles ha slått meg noe forferdelig. Nå kunne jeg ikke dy meg, ble for nært, slengte armene mine rundt halsen hans og presset meg inntil han. Kjente mandomen hans hard mot meg. Han var flau. Måtte bare ha han, var så kåt så kåt. Var bare sex som stod i hodet på meg, men fornuften seiret denne gangen og. Jeg prøvde å slite meg løs, samme hvor vanskelig det var, men nå var det han som klemte meg.

 

Nå var vi kommet for langt, det var bare å la det stå til. Før vi egentlig var klar over hva som skjedde var vi nakne begge to. Og her var det brunst! Snakk om hingst! Ble skremt av størresen. Heldigvis kom han før den var komen på plass. Men det ble på meg siden, ettersom vi tilbragte resten av helgen i sengen. Men da fikk jeg mer tid til å venne meg til han. Han var bare 17 år, og dette var hans første gang! Etter ett par glass vin inrømmet han dette var det beste han hadde vært med på. At sex kunne være så godt som han sa.Hadde hørt mange si dette var oppskrytt, men dette var ikke tilfelle ettersom det var mye betre enn han hadde drømt om. Blir helt sikkert ikke den siste kosen med han, selv om jeg er flau over at jeg oppførte meg som ei kåt tispe.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hmmm vet ikke helt hva jeg skal si til det du skriver.. For det første: jeg forstår godt lysten og fantasiene dine. Selv om jeg bare så vidt er passert 30 selv, og føler meg ung som i 20-åra enda, griper jeg meg selv i å innse at det er litt kinky at jeg kan fantasere om gutter i slutten av tenåra på samme måte som beskrevet over, 2-barnsmor som jeg er. Synes også det var ganske modig av deg å la det stå til.

 

MEN- det som liksom uroer meg litt emd slike historier er dette: gutten er så ung, det var hans første gang, og selv om vi er oppdratt til å vite at unge gutter er "tøffe", litt ufølsomme og fulle av kåthet og hormoner som gjør dem "blinde" for andre ting, så er ikke det nødvendigvis sant. Une gutter er- som unge jenter- i en fase hvor de ikke helt har grep om følelseslivet sitt, de er ikke helt modnet, ting svinger fort. Og poenget mitt er: selv om gutter kanskje i større grad enn jenter gir etter for kåtheten i den alderen (i en slik anledn), så har han også følelser og kan (vil?) ganske sikkert bli såret avdette. En ting ville vært om det var en vilt fremmed gutt du møtte et sted og aldri ville møte igjen, da ville det vært et eventyr. men nå har du innledet en relasjon til en som du komme rtil å møte- som faktisk bor i huset ditt!- og allerede står i et slags forhold til. Du sier at det sikkert vil bli noe på deg igjen, og da tenker jeg at det kanskje vil bli skummelt for hans del og hans følelsesliv etter hvert.,.

 

Du er en erfaren dame, sikkert hatt sex over 20 år alt.. Du vet hva du vil ha, du kjenner kroppens lyster, er trygg på din seksualitet, og du vil ha en ung gutts kropp for å få sex.. Han syntes sikkert det var sykt spennende og veldig deilig.. Men, hvordan skal du avslutte det med tiden, hvis det blir en vane å bruke ham som elsker..? Så unge mennesker kan ha lett for å involvere følelser når de har sex med noen, og sikkert når man er jomfru!! Og skjer dette over tid, vil han sikkert utvikle et slags forelskesesforhold til deg- han vil mao bli såret. For du vil jo bare ha pikken o den unge kroppen hans, går ut fra du ikke vil innlede et kjæresteforhold til en 17-åring liksom.. Han svever sikkert nå, men tror dette kan bli vanskelig med tiden.

 

En annen ting er dette: se for dere en mann på drøye 40 år, som forførte den 17-årige jenta som leide hybel av ham.. Kan se for meg overskriften i avisen. Og alle ville tenke at han var en slu faen som utnyttet ei ung og urørt jente, og tok uskylden fra henne og rotet til følelseslivet hennes... Og bare fordi det er omvendt så er det greit, en ung gutt skal liksom ikke "vernes" på samme måten?

 

OG en ting: hvorfor figurerer du her inne på sex i svangerskapet-forum, HI???? Er du gravid?? Og vil det i så fall si at du har en mann du også har bedratt?? I så fall er det hele tvers igjennom forkastelig. Jeg er sterkt i mot all slags svik og blir lei meg ved tanken på at noen blir såret med viten og vilje (da tenker jeg både på gutten og din eventuelle mann..). Nå ble jeg veldig moralens vokter her, men jeg ahr selv vært ung jente med 10 år eldre elsker (du er jo over 20 år eldre enn ham!) , og dette med å skille sex og følelser er ikke enkelt når man er så ung

 

Som sagt- skjønner du hadde en deilig opplevelse, men vil råde deg til å tenke deg nøye om før det blir en gang nr 2. Det er DU som mentalt og emosjonelt er den voksne her, han er jo nesten et barn, burde få "leke" med noen på sin egen alder.. Unge gutter kan også bli lei seg, og i deres relasjon er han jo dømt til å bli "ditchet". Men det er nå min mening. Håper HI vil svare meg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må si mæ enig i det 12.33 skriv..

 

Og æ syns egentli ikke godt voksne dame ska "tukle" me så unge gutta i d hele tatt..Ei så voksen "kjerring" kunne vært mora hannes.

En ting e ka man tenke inni sæ, men d e noe helt annet enn å faktisk gjør ting i d virkelie livet.

 

Unge gutta har faktisk følelsa di åsså.. Å forde om en ung gutt får reisning betyr ikke d at han e ute etter sex.. Ka om den stakkars gutten ikke tørr å si nei.. fordi at d e ei voksen dame som legg ann på han.. Mange jente som iallefall ikke har tort å si nei te "voksne" menn som her vært ute etter sex...

 

Å æ håpe virkeli at HI ikke e gravid...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, denne tråden gjør meg skikkelig kåt. Har på en måte gjort meg klar over hvor mye jeg egentlig tenner på unge kåte gutter. Sprøtt hvor kåt jeg er/blir! Neste kosestund med den ivrige hånda mi nedi trusa, kommer til å skje med en veldig ung gutt oppi hodet mitt, som jeg gjør "alt" med, og som jeg lærer opp til å gjøre "alt" med meg. Tenk å få suge en 16-17 åring. Dette tåler jeg nok ikke tenke for mye på;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Har hatt ung gutt jeg og ja, og det var ikke jeg som begynte! Var på meg som en klegg, reine hingsten. Fekk ikke fred. Da jeg til slutt gav etter, var det helst for hans skuld, men må nok innrømme jeg hadde stor glede av det jeg og. Mannen er på topp i 20-årsalderen, vi kvinner når vi er 40. Men forstår ikke hva som var gale egenlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Trur mange kvinner ville sei ja til ein omgang med ein fyrrig yngre elskar. I alle fall er det islik i min omgangskrets. Dei er veldig kåte og blir fort ferdige, men dei nøyer seg ikkje med berre ein omgang. Men me er sjølvsagt redde for at det skal kome ut. Best å gjere det på bortebane!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 år senere...

Ikke noe unaturlig med dette vel..? Da jeg var ung opplevet jeg at en venninne av mamma plutselig ble "rar" og det bare skjedde. hun sa han var litt lei av å tørke sæden min vekk i fra gulvet på badet.. og det var det jo mye av. himmel som jeg sprutet i munnen hennes.  Jeg er bifil og har også oplevd ungutter med 23 cm i buksa som bare eksploderer.. herregud så digg da!  Skjønner dette godt. spenning er stikkordet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Ung.guttdrammen

Jeg sier kjør på, jeg hadde elsket å blitt forført av en eldre dame! gutt 19 fra drammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Tråden er moderert i henhold til disse reglene:

- Pornografiske bilder eller linker.

- Kontaktannonser

 

Kira

Brukermoderator

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Jeg er 36, er forholdsvis lykkelig gift, men må innrømme at jeg har det på samme måten. Det har forsterket seg med årene. Svært mange av mine onanifantasier inneholder unge gutter, ja faktisk kan de være helt nede i 15-16 år og "urørte". Ville heller ikke gått for noe "ulovlig" i virkeligheten, men tanken er jo fri;-) Tanken på å forføre en kåt 16-17 åring gjør meg litt kåt her jeg sitter;-) Oppleve den stive pikken hans som har fått "voksen" størrelse, kjenne den inni meg, lære han å knulle meg, suge han til han spruter masse...puhh...;-) I mitt neste liv skal det bli alvor av!

Er 28 år for gammelt for deg? :P jeg hadde tent veldig på deg. Hvordan type sex liker du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...