Gå til innhold

Noen som har mage eller veldig oppblåst?


venter nr2

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen,

Syns det er litt tidlig med tanken på at jeg går inn i 7 uke, og føler at magen eser allerede ?!?! flere som har vokst? føler meg sikkelig oppblåst...:-) Litt vanskelig å holde det sjult hvis det fortsetter i denne farten..hehe..:-) men det er jo nr 2, kanskje derfor. kroppen har gjort det før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei;-)

Jeg har også mage og er inne i uke 7.. Har en datter fra før, men hun er 16 år, så jeg vet ikke om det spiller inn.. Jeg klarer ikke ha på meg trange bukser, så jeg har faktisk allerede gått til innkjøp av mamma bukser...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det var godt å høre :-) har vurdert å gå til innkjøp av mammabukser selv... litt teit å kjøpe større vanlige bukser :-P sønnen min er 7 år så det er en stund siden sist gang for min del og... vet ikke om det har innvirkning da jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på dere!

Jeg venter min første og er slutten av 6 uke nå, og jeg er veldig oppblåst. Jeg føler ihvertfall veldig på det selv og trange olabukser o.l. får jeg ikke igjen i livet :S Håper virkelig det roer seg ellers er det rimelig vanskelig å holde dette sjult...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heia :-)

Jeg er i min 7uke nå og føler meg veldig oppblåst. Har jo hørt at magen kommer tidligere når det er andre gang, men synes det er veldig tidlig da...Har en gutt på 2år og 3mnd. Synes faktisk magen er mere oppblåst på kveldstid. Noen andre som synes det?

Føler meg bare tykk nå, skal bli godt når det blir en tydelig gravidmage :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

det er godt det ikke bare er meg.

får ikke igjen buksene mine er i 6 uke. spiser nesten ingen ting,

så normalt hadde magen gått innover. Men nå er jeg bare så oppblåst.

Gleder meg til jeg får ordentlig mage så jeg slipper å prøve å skjule den under store gensere.

Jeg var ute og kjøpte meg 2 nye olabukser i helgen 1 nr større. ellers klemmer det ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja syns det er værst om kvelden jeg også. og føler meg skikkelig feit bare..hehe... Gleder meg til jeg kan fortelle det og til at magen vokser litt mere :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig flere som er oppblåst. Jeg er i uke 7 nå og er så oppblåst at jeg føler at jeg skal sprekke. Har sittet med olabuksa knept opp på jobben i hele dag, umulig å lukke den, blir nok jobbebukse elle noe imorgen til jeg får kjøpt første mamma bukse.

 

Er det noen som vet hvor lenge denne oppblåstheten skal vare?begynner å bli rimelig lei, det er slitsomt at magen er hard og man ikke får puste ordentlig fordi man er så oppblåst. Gleder meg veldig til babymagen synes istedefor bare luft, er liksom ikke det samme ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååå...så godt å høre at det ikke bare er meg! Føler meg veldig oppblåst til tross for at jeg bare er 5uker+2dager på vei. Blir nok en stund til det kommer en rund og fin mage til syne...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg fikk en liten jente i mars, jeg er nå 8 uker på vei, og magen er kommet den;) det er nok fordi man har vært gravid før, livmoren eser fortere ut da;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Melder meg inn i samme klubb! Er i dag 7 uker på vei! Føler at alle må kunne se dette, men de fleste tror vell bare vi er fisfulle.... Men ellers er det litt betryggende da å kunne merke dette nurket litt. Har ikke hatt noe kvalme enda, bare puppene som verker og magen som buler. Føler til og med at det merkes når jeg ligger på magen! Skal bli spennende å se om farten fortsetter i samme tempo, går nok ikke å vente 12 uker da nei...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

godt å høre at det er flere som føler det sånn.. hos meg er det spesielt på kvelden jeg føler meg oppblåst. buksene går igjen ennå, men er ikke sikkert det varer veldig lenge:) gleder meg til det kan ses på meg at jeg er gravid, og at det ikke bare ser ut som om jeg har lagt på meg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7. uke - Oppblåst som en luftballong på kvelden og pupper harde som stein om natta :-) Jeg ønsker symptomene så veldig velkommen, det er godt å få forskjellige bekreftelser på at det faktisk er sant - jeg ER gravid!

Har benyttet anledningen til å kvitte meg med alle de altfor trange olabuksene i skapet (jeg har alltid vært tynn, men i det siste har jeg stadig gått på en smell og kjøpt for trange bukser - hint hint fra kroppen min!) - og nå gleder jeg meg til å gå ut og shoppe nye, behagelige (men forhåpentligvis litt stilige også..) bukser, der magen min får good plass til å vokse seg stor og fin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har en god del mage fra før av da, etter forrige svangerskap, men den er ikke vokst noe i forbindelse med graviditeten enda. Er en del oppblåst da, men det er jo bare luft heldigvis :) Bruker mine gamle bukser enda. er i uke 7.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg er nå i uke 5, og magen står rett ut. Jeg er skikkelig oppblåst, og føler at folk snart vil begynne å lure på hva som skjer. Er tynn ellers, så det ser litt mistenkelig ut. Er det noen som vet hvor lenge vi skal ha så mye luft i magen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Er 8+2 i dag, og har fått mage. :) Har allerede kjøpt to mamma bukser,umulig å gå med de vanlige.. Men den var større og luftigere i 6 - 7 uke. Så kanskje det er nå det kommer en ordentlig mage og ikke bare en luft mage..?

Har en på 4 år fra før,husker ikke hvortid jeg fikk mage da,men tror ikke det var så tidlig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Æsj, er det bare luft som er i magen nå? Syns det er så artig at jeg har fått en liten kul på magen, men hvis det bare er luft så er det jo ikke like gøy! Hehe.. Men jeg klarer ikke gå med de vanlige olabuksene mine lenger, de strammer sånn! Vurderer å kjøpe mammabukser snart, eller låne bukser av typen! Bestilte masse tunikaer og kjoler i går som jeg gleder meg til å bruke :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg er 7+2uker nå å jeg har fått liten mage... men fikk vite i går at jeg venter tvillinger vis alt går bra=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 8+2 uker på vei, og bruker fortsatt mine "gamle" bukser. Føler meg bare litt feitere enn tidligere, tviler på at jeg har fått mage pga graviditeten ennå. Er nok bare fettet som har flyttet seg oppover. hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 år senere...

Heia :-) Jeg er i min 7uke nå og føler meg veldig oppblåst. Har jo hørt at magen kommer tidligere når det er andre gang, men synes det er veldig tidlig da...Har en gutt på 2år og 3mnd. Synes faktisk magen er mere oppblåst på kveldstid. Noen andre som synes det? Føler meg bare tykk nå, skal bli godt når det blir en tydelig gravidmage :-)

Hei. Jeg er gravid for første gang og jeg må si om morgenen er magen vanlig (jeg er vanlig bygd, ikke ultra tynn men en vanlig jente med den typiske toppmagen) og nå legger jeg merke til om kveldene er min mage ekstremt stor. Jeg er kun i uke 7 (8 i morgen) og jeg er litt forvirret fordi jeg vet ikke om dette kun er mine innbilninger eller om dette virkelig kan skje så tidlig ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...