Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Husker noen her inne denne morgen barne-tv'n?


 • Logg inn for å svare
2 svar til dette emnet

#1 MissAntrop

MissAntrop

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 26 Innlegg:

Skrevet 29 October 2007 - 19:43

Serien het Virre Virre Vapp og programlederne het Pia og Per. Den gikk i helgene på morgen-barnetv for tja.. 7-8 år siden? Var konkurranser med barn som var deltakere og en pianospillende fyr som de kalte Livingston. De hadde så masse morsomme sanger og lagde musikkvideoer til de. Herregud, det var så bra at jeg som voksen og barnløs pleide å stå opp om morgenen for å se det :) Skulle gitt mye for å få tak i cd'n fra dette programmet.

Forumtråden fortsetter under...

#2 FuriLaks

FuriLaks

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 0 Innlegg:

Skrevet 29 October 2007 - 20:13

Denne? http://www.diskograf...lse.asp?id=5037

#3 skb9

skb9

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 5 Innlegg:

Skrevet 24 February 2012 - 11:12

Serien het Virre Virre Vapp og programlederne het Pia og Per. Den gikk i helgene på morgen-barnetv for tja.. 7-8 år siden? Var konkurranser med barn som var deltakere og en pianospillende fyr som de kalte Livingston. De hadde så masse morsomme sanger og lagde musikkvideoer til de. Herregud, det var så bra at jeg som voksen og barnløs pleide å stå opp om morgenen for å se det :)Skulle gitt mye for å få tak i cd'n fra dette programmet.


virre virre vapp var en helt genial serie. jeg husker det som om det skulle vært i går. det var to lag jentene mot guttene. jentene hadde oransje t kjorter og guttene hadde grønne. det ble lagd to temaer i forbindelse med programmet. de første sesongene var det et jungeltema og de siste sesongene var de i et romskip. i jungelen måtte de løse en sånn oppgave for å komme inn i jungelen og, hvis de ikke klarte det så måtte de krype igjennom en sånn edderkopphule med masse spindelvev og edderkopper, så var det en ordlek hvor de fikk utdelt brikker med bokstaver som de skulle sitte sammen til flest mulig ord på tid og det laget som fikk flest ord vant en cd. så på slutten var det en sangkonkuranse hvor lagene satt på en slags trehuske på hver sin side, som til en hver tid hang over et stort hull fylt med ekkelt gørr og så hang det et karr med enda mer gørr over hodene deres. han livingston spilte masse sanger på piano som lagene skulle gjette på for så å synge sangen. pia satt i en stol i mellom lagene med et langt rør på hver side av stolen hvor hun la oppi mandariner til det laget som fikk poeng. det laget som tapte fikk sin huske senket ned i gørret og etter en stund fikk de også dumpet gørr fra karret rett i hodet :D i romskipet ble de teleportet opp i romskipet i heldekkende hvite drakter. der satt lagene på to rekker ovenfor hverandre på noen stålrør. der hadde de en robot som de kalte robert som holdt tellingen på poengene. hvis de det ble uavgjort hadde per alltid noen morsomme ekstrakonkuranser. det var for eksempel en hvor det var om å gjøre å skrelle et lengst mulig skrell fra en mandarin med bare munnen, så var det en hvor de skulle spise en lang lakkeristråd med en seigemann på enden og det laget som først fikk tak i seigemannen vant. så var det en hvor det var om å gjøre å knyte en knute på per sine sko med krytekluthansker. det laget som først klarte det vant. det laget som tapte måtte stille seg i kø foran en luke i veggen for så å ta en sklie ned i masse ekkelt gørr :D


Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.