Gå til innhold

Jeg får vondt inni leddene når jeg bøyer fingrene som når jeg skal lukke hånden.. Noen som vet hvorfor?


Lykkeliten og jeg

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

vann i kroppen...det har jeg...eller leddene..hmm..kanskje ikke det..men det er vondt å lukke hånda...hva kanskje ikke til hjelp likevell=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg har vann i kroppen og mine fingre e ømme når eg bøyer dem...føler at eg ikke klarer å gripe om ting skikkelig. Så det e mulig at det "bare" e det du har;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde dette med min første, fikk det tre mnd før termin. Jordmor hadde et navn på det, men husker det ikke. Er et syndrom. Ledd og nerver ligger i press rundt håndleddet pga ølt vannmengde i kroppen og hormoner som påvirker leddene. Knipeøvelser og risting hjelper litt når det er værst, som på morgene. Dette går over når ungen er ute og kroppen normaliserer seg igjen. Men det har hendt at noen har hatt varige med og sliter litt med det i ettertid. Jeg så ikke ut på slutten og klarte verken å lukke hendene eller ta ordenlig i. Skikkelig ubehagelig, men det var glemt når ungen var ute. :) så det gikk fort over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, takk for svar =) Merker at leddene er skikkelig vonde når jeg bøyer fingrene eller skal gripe om noe. Tror jeg har fått en del mer vann i kroppen siste døgnet.

Skal bli kjekt å bli ferdig med dette ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har det akkurat på samme måte. Kjempe vondt i fingrene spes. om morgenen og om natten. Men de sier det skal gå over etter fødselen så satser på det.. :0)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...