Gå til innhold

spm ang liggetid på st. olavs hospital....


♥ Mrs.B-07+09♥Fødeklar =)

Anbefalte innlegg

liggetiden på st.olavs er nå satt ned til 60 timer for førstegangsfødene, er det slik at de begynner nedtellingen fra du kommer inn før fødselen eller teller de fra etter barnet er kommet til verden?

 

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror d er etter fødsel ja.. skal på st.olavs selv jeg men får kunn ligge 48 timer da siden jeg er 2 gangs fødende..syns d er litt sykt dette jeg for må jo tilbake å ta føllingsprøve dagen etter..my fram å tilbake syns jeg:O(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg fødte min yngste sønn for 5 år siden, ble jeg fortalt at de regnet 1.døgn samme dag som man fødte dersom man fødte før kl 12 på formiddagen. Dersom man fødte etter kl 12 den dagen, ble denne dagen regnet som dag 0. Jeg fødte i 15 tiden, dermed ble denne dagen regnet som dag 0 og jeg fikk på en måte en ekstra dag (eller litt over en halv en da) utenom de 3 liggedøgnene det var den gangen. Nå er det jo kun 48 timer blir det jo sagt for flergangsfødende. Men vet ikke om denne regelen om før og etter 12 fortsatt praktiseres, eller om de pga innsparinger rett og slett har slettet denne regelen. Har de det, "sparer" jo sykehuset enda mer penger i form at liggedøgn, siden man da i realiteten kan risikere å hives ut dagen etter fødsel uansett når man føder på døgnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...