Gå til innhold

Oppdatering fra lekkende meg!!!!


Duracellgirl*prøver*

Anbefalte innlegg

Ja da er jeg endelig hjemme igjen.. tok litt tid for måtte legge prinsen min før pctid, hehe.

 

Joda de sjekket hjertelyden og den var fin, og så var jeg så heldig at legene var tilgjenglige med en gang og de to som var på vakt kom og sjekket meg. De tok da utvendig ul og alt så fint ut.. 80 cm forstervann.. hva nå det vil si.. tror de målte rundt babyen liksom. Og så tok de invendig ul (og jeg som har sett ut som en jungel der nede hele svangerskapet og først i går kveld så tok jeg risikosporten i egne hender å fikk bort urskogen.. hehe) Alt så fint ut der også,men nå så han hvor problemet lå...

 

Lillebror har allerede festet hodet og ligger svært langt nede i bekkenbunnen (er veldig tidlig at dette skjer nå) og mellom hodet og ut liksom så ligger det en lomme med vann som jeg tydligvis lekker ifra... men på en annen måte så lekker jeg ikke liksom... for det er bare den lomma og så skal det stoppe sa de.

 

Men så oppdaget de at han var -9% i vekst og det var ikke bra.. som regel ligger de laaaangt over, og sjelden under. Så nå over helga skal jeg ta ny glukosetest for å utelukke sv.diabetes. også skal jeg følges tett pga uro for sv.forgiftning. Jeg har fått store mengder vann i kroppen den siste uka, og det sa de seg enige i også.

Så skal jeg tilbake på ny ul neste fredag, og en ny vekstkontroll om 2 uker.

 

Så det var min lille smådramatiske sykehustur.. men var godt å ha vært der selv og resultatet ble at jeg må ta det mye mer med ro...og det er ikke helt enkelt med en 2 åring i trassalder.. hender blodtrykket fyker til værs noen ganger, hehe.

 

Tusen takk til alle dere som har kryset fingrene for meg, det hjalp!!

 

Ps: legen var nå helt sikker på at jeg kom til å føde før tiden, så jeg fikk ikke ha noen planer for hele juli måned,og fikk streng beskjed om å reise hjem å pakke bagen min klar!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ååj...det hva veldi bra at det ikke hva noe alvorlig da..eller at det ikke hva nå kjempe alvorlig...så han er klar gutten din...du får ha lykke til videre ,regner med vi hører fra deg visst noe mer skjer...=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt går nok bra skal du se.Vekstavvik er ikke alltid så dramatisk som det høres ut.Håper du ikke har sv.diabetes eller forgiftning da.

 

 

Klem til deg Duracellgirl skal tenke masse på deg:)Sladdrevennen min<3<3<3<3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fint at alt gikk bra. Skjønner det blir vanskelig å holde deg i ro, må det selv, og jeg har ikke 2 åring i huset en gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, dere er gode å ha:)

 

jeg skal pakke bagen i løpet av helga, ihvertfall litt.. hehe.. jeg tror jo ikke lillebror kommer før 8-9 august så... men får jo høre på legen da... og ettersom han hadde gravd seg såpass god ned allerede så er jo det er tegn da.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blir jo deilig å slippe å vente og vente enda mer, du får bare knipe igjen til du er over prematur-stadiet =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg kniper for harde livet.. hehe.. skal bade masse før lillebror kommer... får jo ikke bade etterpå.. hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe, dere som syter og klager over varmen hele tiden. har ikke merket noe til den jeg, bor i finnmark, og her ligger det på rundt 12 grader hele døgnet - håper sommeren forblir slik, for det er en behagelig temperatur å være gravid i =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, har tenkt på deg! Godt å høre at han ikke var på vei ut helt enda .. Bra de er flinke til å passe på deg på sykehuset :) Du får pakke bagen, ja. Men du skal ikke få føde før meg! Haha. Det hadde vært urettferdig :P Lykket til videre duracellgirl :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja deilig med 12 grader da... ikke så herlig når temen er langt over 30 i skyggen.

 

Mild&Marcus: Nei jeg har ingen planer om å føde før deg,hehe.. men legen kalte meg allerede høygravid da... juhuuuu.. hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 grader er herlig, men blir litt misunnelig på folk som kan bade, for det har jeg skikkelig lyst til, men det er jo altfor kaldt. Men man kan vel ikke få i pose og sekk.... Lykke til fremover, det skal bli artig for dere tenker jeg. Er enda så lenge igjen til september =(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei du ;)

Har ikke vært på nettet siden i dag tidlig.. har ikke fått med meg dette jeg....

uff. du får det skikkelig du da... men godt du er såpass langt på vei, så er det ingen fare for lillegutt hvertfall om han skulle komme litt før... du får prøve alt du kan å slappe av og ta livet med ro... så far typen din trå til litt ekstra så lenge.....

håper det er bra med deg nå da ;)

ha en kos kveld...

klemmer fra meg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk:)

 

Joda det går nok fint, jeg skal knipe og gjøre alt jeg kan for ikke snike i noen kø.. skulle det skje så er det ikke meningen ihvertfall.. jeg håper han holder seg inne i hvertfall 4 uker til,helst 6.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

når he du termin?

 

må si at jenta mi var -11.

de sa aldri at det var unormalt..

(normalen er -10 til + 10 )

 

men greit å bli ekstra følgtopp da :)

Bra at du ikke lakk fostervann. og tenke at du får en fin fødsel når det er en "liten" beibi. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ojsann.. får håpe at det ikke er diabetes eller sv.forgiftning. Ta det nå med ro og ta vare på deg selv og babyen din.

Krysser fingrene mine videre for deg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja vi får håpe han blir der i noen uker til.... men stor "fare" for at du føder før meg da ;) hehe....

blir ikke sur av den grunn ;) man kan jo ikke noe for at man sniker litt.. lille bebi som bestemmer det....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

termin 2 august.

 

ja det har vært endel andre ting som også spiller inn.. derfor de vil passe litt ekstra på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

o0ooo0oO, høygravid allerede?:P du sniker litt i køen du! hehe, her går vi andre og venter og venter på at det skal være 40 dager igjen også blir du det sånn helt uten videre? hvaa?:D du får holde babyen der inne til h*n er klar til å komme ut! men det er jo ikke så lenge igjen .. hihi! ble bekymra for deg i stad jeg. heldigvis fungerer hodet bra som propp!:) og du slipper mest sannsynlig å gå på overtid!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ååååå så deilig å høre, var så spent, følgte mye med deg innpå bli gravid, husker eg ble kjempeglad da du ble gravid. håper det går fint med deg og nurket. eg har selv en treåring i trassalderen, så eg må si meg enig med deg i at det er ikke lett å ta det med ro da nei

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for omtanken:) Ja jeg bodde lenge inne på bli gravid sidene.. og følte vel egentlig at jeg fikk veldig god kontakt med flere der, men så skifter mange nick og man glemmer fort i "ammetåka" men kjempekoselig at du husker meg da. Jeg hadde min beste dag på bli gravid sidene den 6 desemer... da live testet jeg sammen med hele gjengen der inne... alle var ed å venta på at posten skulle dukke opp med testene mine og alle krysset fingrer og tær for at det skulle dukke opp "gravid" på testen.. og lykken var enorm når jeg så det etterlengtede ordet lyse imot meg. Og ikke minst all støtte og glede fra dere der inne, fantastiske damer i den gjengen.

 

Det kommer til å gå helt fint med meg å lillebror... jeg er helt sikker. Gubben var jo borte når jeg reiste på sykehuset så svigermor kjørte meg,og fikk bli med inn å høre hjertelyden av sitt andre barnebarn, det var stooooor stas for henne ja. hehe.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

GUUD!!

eg er flau fordi eg er så utrulig blond....

 

ser no at terminen din står på nicet ditt..

.........hahahaha.........

eg har termin 14 dager før deg. :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hihi... stussa litt over det men tenkte at jeg fikk svare allikevel.. hehe.. (skyld på tidlig ammetåke, det gjør jeg stadig vekk.. hehe)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hihihi.. (du har for langt nick til at eg gadd å lese)..

-ammetåke ja... er bare 4 mnd siden eg slutta å amme.. hihi.. og 4 uker til eg skal begynne igjen..

 

*håplaust*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...