Gå til innhold

vi skal male flere rom i helgen, er det dumt at jeg er der da?


miss_chica

Anbefalte innlegg

vi har endelig kjøpt vår egen leilighet, og skal male de fleste rommene. jeg synes det er kjempegøy å male, men er det farlig for meg? hva hvis jeg bruker munnbind eller no? hakke lyst til at samboern skal stå i leiligheten hele dagen mens jeg soser rundt et annent sted heller...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Heia. Oljebasert maling bør du la vær å holde på med, men vannbasert maling går bra. Bruker du munnbind og sørger for å ha god utlufting skal det ikke være neoproblem. Spurte jm om dette for ikke lenge siden, for vi har også ymse oppussingsprosjekter på gang. Ikke glem å ta deg noen pauser innimellom da. Lykke til. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, jeg tror det er vannbasert maling. hun dama i butikken sa det kunne vaskes vekk med vann om vi sølte hverfall..jeg har null peil på sånt =) har ingen planer om å sniffe nedi bøtta heller hehe , så da satser jeg på at det er ok. takk for svar =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det vannbasert vettu. :-) Kjør på! Et lite tips for å fjerne maling på hender/albuer/knær, evt mage, er å bruke matolje istedet for white spirit. Men det er forsåvidt ikke noe problem uansett, sien det ikke er oljemaling... Betryggende at du ikke har tenkt å stikke nesen i bøtta da, hehe. :-) Kos deg i morgen da!! Gøy å pusse opp!! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mener å ha hørt at det ikke er så lurt med munnbind når man maler, ihvertfall ikke sånne i papir, fordi det trekker til seg stoffene i lufta og da blir du gående og puste de inn fra munnbindet. Eller noe sånt... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...