Gå til innhold

Hva er å bære for tungt??


Rosalille og sjarmtrollene

Anbefalte innlegg

Er det sånn at man skal være forsiktig med hvor tungt man bærer? Tenker på poser, kasser osv. Jeg drasser alltid på en haug med matposer (gubben spiser myyyye) men har begynt å tenke at jeg kanskje burde være litt forsiktig. Er det noen grense for hvor mange kg man kan løfte/bære når man er gravid?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det gjelder vel først fra ca. 7. måned og da kjenner du det selv.

Det blir litt avhengig hva du er vant til å løfte fra før og hvordan formen din ellers er, kan også være annerledes fra dag til dag. Men hvis du prøver deg forsiktig fram kjenner du med engang hva som blir for mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har alltid hørt at man ikke skal bære tyngre en hva du er vant med. jeg har jo bært rundt på dattra mi på 10 kg hele svangerskapet jeg. Kunne jo ikke ungå det liksom

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Også det jeg har hørt - det du er vant med er greit. Men noe med 7mnd har ingenting å si - jeg fikk bekkenløsning i 5 mnd pga for tunge løft (flytting)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg jobber i hjemmesykepleien og vi løfter på 100kg personer fleire ganger til dagen vi er to, men alikevel så løfter vel kjapt 50kg. Har gjort det til no i svangerskapet er 5mnd på vei, eg har ikkje BL heller ikkje nokon andre plager. Men seier jo til samboer når det passer meg, kan du løfte eg skaaal jo ikkje løfte tungt når vi er å handler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...