Gå til innhold

Gutten min bæsja for føste gang på potta idag!!!


Duracellgirl*prøver*

Anbefalte innlegg

Juhuuuu vi er så stolte...

 

Vi har bare satt han på potta litt nå og da... men idag så jeg akkrat når han skulle til å bæsje, så jeg heiv meg rundt å satte han på potta...

 

Han bæsja sååååå masse, nesten hele potta var full jo.. hehe.

 

Gutten på 2 år og 3 mnd var svært fornøyd med seg selv,men mor og far var enda mer stolte, hehe. han fikk en eventyrsjokolade i premie,men vi skal kjøpe inn klistremerker så han får det hver gang han har gjort noe på potta.

 

Nå er vi igang med skikkelig bleieavending, og er fast bestemt på å få det til i sommer. Lurer på hvor langt tid det tar.. men nå er vi ihvertfall igang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Grattis! Vi håper på det samme med vår på 3 år. Men han er av det litt kostbare slaget. Foreløpig trives han med å skvette rundt på plenen, samt etterlate en og annen tilfeldig ruke innimellom.... Det å bruke belønning er nok noe vi burde tenke på også. Han skal i hvertfall bli bleiefri før august, det holder med en bleieunge om gangen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vårt håp er også at han er bleiefri før lillebror kommer,men det kan jo ta alt fra 1 uke til 3 mnd... bare utolig godt å være igang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi krysser fingrene. Vurderte også om vi skulle "glemme" bleiene etterhvert. Kanskje han fatter mer interesse for doen da.... Han driver og tar av seg bæsjebleiene selv om dagen da, litt ugunstlig for å si det sånn....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner dere er stolte. Sønnen min begynte kjempe tidlig å gå på potte/do, sluttet med nattbleie like før tre år. Var tørr fra første natt av. Bæsje seg ut, det skjer ikke. Men har store problemer med tissing. Han kan holde seg tørr i flere uker, for så plutselig å begynne å tisse seg ut flere ganger om dagen, bare om dagen. Skjønner ikke. Han er snart 5. Enkelte ganger sier han ikke i fra heller. Kan ikke være behagelig å gå våt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe ja den skjønner jeg.. fy da.. hehe.

 

Alle mine bekjente og venner har hatt veldig bra erfaring med belønningssystem.. og klistremerker er mest brukt. da får han et klistremerke hver gang han tisser å potta og 2 klistremerker om han bæsjer. Klistremerkene skal klistre på et stort ark på badet.

 

(men potta skal bort og vi skal kjøpe sånn ring til å ha på doen, for fyttikatta for et griseri å rengjøre potta.. huff..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

huff.. nei skjønner deg godt.. må være litt frustrerende når det trekker ut i så lang tid også da. men vet du hvor man få kjøpt sånne tisselaken?? må være kjekt ha når vi skal teste han natterstid etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja...tisselaken får man på Kids, Princess eller en babyustyrsforretning. Husker ikke hvor jeg kjøpte mine, men det var ett av de stedene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok tusen takk.. tror jeg skal handle inn et til meg selv også... så ikke senga vår blir ødelagt om vannet skulle gå om natta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...