Gå til innhold

Eureka!!!!! Jeg har oppdaga noe fantastisk!


Serial mom

Anbefalte innlegg

Nå kan jeg jo begynne å si at verken jeg eller mannen min er sånne som leser bruksanvisninga(ikke på forhånd ihvertfall),så det er mulig at alle andre allerede har oppdaga dette,bare ved å lese den....

 

Anyway; Vi har en sånn GET-box,med harddiscopptaker på,forøvrig en fantastisk oppfinnelse bare det! Er knallfornøyd,tenk så deilig å bare kunne pause programmer om man skal spise,gå på do,må handle e.l,eller bare ta dem opp! Tar opp en del ting så vi har litt i reserve til kjedelige kvelder,eller om det er to programmer samtidig vi vil se.

 

Så til den flotte oppdagelsen: Jeg skulle se noe,men glemte det av,og 15 min. uti kom jeg på det,og trykte på opptak(var på tur ut døra),litt småsur fordi jeg missa hele starten på programmet(en dokumentar) MEN, da jeg skulle se det,så hadde spillern fått med hele programmet! Måtte teste det flere ganger på andre opptak,og jo,det er sånn den funker! Kan altså trykke på opptak(om jeg gjør det i programguiden,vel og merke) de siste 5 min. av et program,og alikevel få med hele! Genialt!

 

Løp og kjøp,jenter!

 

Dagens litt ubrukelige,men også veldig brukbare for oss tv-slaver,tips fra meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I LOVE GET!!!

 

Helt hekta... er verdt hver krone!!!

 

Fantastisk følelse å spole tilbake til værmeldingen feks om morgen når eg ikke når den.. hehe! Må jo vite hva klær ungene skal ha på seg den dagen!!

 

Spole.. pause.. ta opp to ting.. you name it!! Love it!!

 

Tv-slave?? Tja..litt.. :-))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...