Gå til innhold

Nav!


"husmor"med lille Nora

Anbefalte innlegg

eg lurer på om eg og sambo blir samborer når babyen kommer.

vi skal bo hjemme hos min mor, men han skal forsatt ha adressa si hos foreldrene hans. grunnen til vi skal bo hos mor er at han skal i militæret i januar og da føler eg at eg trenger noen andre og støtte meg til. er ikke klar for å bo alene med en liten baby enda.(heng meg bare for eg ikke er klar for å flytte sammen med typen, men blir mangen utfordringer på en gang)

 

Terminen min er i september, han reiser i januar, vi skal bo hos min mor, han skal ikke skifte andresse. er vi samboere da?

 

skal ikke lure Nav..!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da søsteren min fikk eldste sønnen så bodde ikke de sammen. Tror det er en "grense" for hvor mye han kan være hos deg og babyen når dere ikke er samboere. Er veeeldig usikker men tror det. Skal ikke henge deg for å ikke ville flytte inn med ham enda jeg:P Syns det høres veldig logisk ut. Jeg og Cato kommer til å bo her nede i kjelleren en stund etter at lillebabyen kommer, slik at mamma og søsteren min kan hjelpe oss litt på veien..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

;) mamma har en kjeller leilighet, men den er opptatt, eg har veldig lyst å flytte ned dit, for da har eg min mor rundt meg. men den er jo sef opptatt!! ;(
Lenke til kommentar
Del på andre sider

mhm.. Bor i leiligheten nede vi da;) Men jeg tror alltid det er koselig å ha mamma rundt seg med førstemann. med allemann sikkert, men mest med første når alt er nytt..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Riga+hippiesnulla & piratspira

Hva mener du med at kjellerleiligheten er opptatt...er det en leieboer der?

 

(Datt forresten ut av chatten i dag, så fikk ikke sagt hadet eller snakka mer om de militærgreiene...synes det er så synd at han skal i militæret når han sikkert hadde sluppet unna)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ja er leieborere der, og de har kontrakt fram til april...

 

det går fint;) kan møtes på chatten nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

din mor kan si opp leieboerne før tiden hvis det er for at hun skal ha leiligheten til eget bruk eller at et familiemedlem skal bo der. så da kan dere jo prøve på det.. tror nok det er best både for deg og typen å ha litt privat liv når babyen kommer.. kan tære på forholdet å bo midt oppi mamma/sviger mor... har lært av erfaring:) så om dere bor i kjelleren så har dere både privat liv og hjelp når dere måtte ønske det:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ikke vitsen med å melde ifra til nav når han reiser til militæret i januar. Da syns jeg dere skal vente til han er tilbake.. Og dere leier jo ikke egen leilighet. Dere bor jo hos mamma'n din,så hvis det trengs å føres opp så skriver du at du bor hjemme hos mamma.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ok;) takk for svar dere;)

 

har forsetn et til. blir eg "alenemor" når typen ferer i militæret?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...