Gå til innhold

Jeg har en frekk hund!


Annie Bailey

Anbefalte innlegg

Den lå å sov på stua og så kommer den inn til meg her jeg sitter ved pc'n (har den ikke på stua)

Og så fiser han så det stinker drit i hele rommet og så går han ut igjen...

hmf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hahaha. er de ikke kule. Har hendt en del ganger at hunden har kommet for å legge seg ved siden av meg, men når han skal legge seg ned slipper han den verstingen. og snuser bak seg, reiser seg opp og legger seg et annet sted.. takk skal du ha! ;p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har ei slik lura jeg og, fiser så det stinker død og bedervelse å så går hun bare bort etterpå, tror ikke hun liker dritlukten hun heller=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hahahahahahahahahaha.... doffen har funnet ut at om han fiser når vi skal børste halen og bakpartiet, så slipper han unna:-)) Det lukter jo grusomt....

Men han doffen er litt dum han.. For jeg passe cleo til ninni-bsts... Og cleo la seg klar med ryggen mot doffen for å å seg litt.. MEN doffen... han hoppa på tigergutt i stedet:-)) Mye mer moro å pule på en bamse... Men han er kastrert, både kirurgusk og kjemisk. Og får enda ereksjon:-)) tihi...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe. Den dumme fise-beagelen vår er ikkje smart nok til å forstå at dette er ei drittlukt. Så han fiser på og blir verande, berre for å fise enda meir. Stakkaren har litt sensitiv mage, så det var verre før når han var kvalp og me måtte finne fram til riktig for. Nå er det mindre fising, men eg trur bikkja er immun mot fiselukt eg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Eneste stedet han ikke gidder å flytte seg fra hvis han slipper en, er plassen hans i sofaen. Sikkert fordi da ligger han så godt at han ikke gidder å bry seg ;o)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg hadde bikkja med meg i senga igår kveld, mens eg las nokre timar. Då sambuar kom for å legge seg var det tid for at lille biffen skulle gå i si eiga seng. Det ville han ikkje nei. Han gjorde seg skikkelig dum. Kommandoen "kom" som han alltid lyder kunne han ikkje lenger nei. Han låg der i midten av senga å strakk seg og"sprika med tærne", og nytte livet. Døv/dum i øyeblikket. Så prøvde sambuar å ta han med seg etter halsbåndet. Vanlegvis når me tar i båndet så reiser han seg opp og følger etter, så me slipper å fysisk dra i det. Igår, neeeeeida. Han var blitt lam også. Så der låg han, komfortabel, dum, døv og lam. Da er det synd at han kun er 20 kg og kan bli bært ut i senga si. Dakar liten, ensom og forlatt i stua.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hendt jeg har prøvd å flytte han når han aaaabsolutt ikke vil. men det klarer jeg ikke gitt. når en hund på 60 kg ikke vil flytte seg.... da vil han virkelig ikke flytte seg =/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahaha, 60 kg blir litt i overkant å løfte ja. Den må ta ganske stor plass i sofaen! Me hadde ein newfoundlander ei stund, og ho hadde egen sofa ellers så hadde ikkje me hatt plass. Beagelen vår syntes ho var ei utmerka hodepute/teppe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe de er store nok de og ja ;o) han har fått den ene enden i hjørnesofaen. lagt pleddet hans der, så han legger seg faktisk kun på plassen sin når han vil ligge i sofaen. Men han tar jo 2 sofaputer da, strekker seg ut på ryggen, alle 4 bena rett opp, leppa bretta feil vei og snorker til den store gullmedaljen..

han går oppi andre steder kun når han skal se ut av vinduet hvem som kommer. Ingen som kommer ubemerket hit nei..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kom hjem av butikken nå nettopp, vært borte i ca 1 time..

la bikkja (rotweiler) i buret sitt i mellom gangen og lukte dørene i hele huset før jeg dro..

kom hjem nå nettopp å begyner å prate til bikkja i yttergangen slik at hun skal skjønne hvem som kommer så jeg slipper å høre på bjeffingen=)

joda, der står buret midt på ganggulvet, uåpnet, UTEN bikkja i, skjønner ikke i det hel å det store hvordan den svææære bikkja har klart å kommet seg ut av buret, alle dørene på buret var igjen, og i tilleg har hun klart å åpnet døra inn til stua og da vi kom på kjøkkenet lå hun framfor matskåla si å sov!

syyyke hund, skjønner inegnting jeg=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

LOL. Vet om en som måtte ha et noe forsterket bur til hunden sin, nettopp fordi den tok skikkelig sats og sprengte seg ut av buret. Vi har ikke funnet bur som er stort nok til vår vi, så vi pleier å ha han i gangen hvor han har senga si når vi skal være borte en stund. Hvis ikke så står han ved vinduet og skal passe på huset hele tida.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi må låse alle dører rundt Tassen vår (stafforshire bull terrier) Han åpner nemlig dørene selv....Noe tispa vår Ebba setter veldiig pris på, for hun har mye mer lyst til å ligge i sofaen istua enn i buret i gangen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, ho måtte jo passe på matskåla si. Har ho lukka burdøra igjen etter seg mon tru? Det trikset skulle gjerne han her lært seg. Han braser inn dørene, når han kjem inn fra hagen, med halen rett til værs. Så stolt for at han kommer seg inn sjøl. Eg hadde vert meir imponert om han kunne lukke døra og. Kanskje bikkja di kan kurse han.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min hund har funnet ut at det å tisse inne er veldig smart fordi da får han være med overalt i stedet for og være hjemme alene...

 

Det er utrolig slitsomt...om han bare er inne et par timer alene kan du banne på at han har tissa inne...

Og det lukter helt JÆVLIG, dere aner ikke hvor mange fortvilselsestårer jeg har felt over dette...

 

Har kommet nå i senere tid...og ingenting er galt med han (vært hos dyrlegen) han er bare sykt utspekulert...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

haha, min promper også på meg.. sånn skikkelig jævlig promp! usj, og kvalmen har kommet tilbake i det siste - og prompen hans har ledet over til oppkast flere ganger! meeen han er jo så søt og go da, lillegutten min<3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...