Gå til innhold

jeg sliter litt... finner ikke forlovelses ringen min:-(((((


doffine

Anbefalte innlegg

Den er søkk vekk... samme med enstens ringen jeg fikk av sambo.. Har hovnet opp i kroppen, fått vann over alt, og ingen ringer har passa på ukesvis. Jeg skulle da henge ringen rundt halsen forrige dagen... Og hvor er den???? BORTE.... har leita overalt, i sluk, hånkdleskap møkka tøykurven... snufs:-((

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

nattbordet(skuffen)

i nærheten av datan

der du legger nøkler og lommebøker (kanskje i lommeboka)

på peis/ovns hylla

på krydder hylla over komfyren

inne i baderomsskapet

oppå microen

i en vinduskarm

i ytterjakka di

i bilen

 

 

noen steder det er verdt å sjekke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Doffen har ikke spist den da? Huff,så trist,den ringen vil man jo bare IKKE miste! Den MÅ jo være et sted,kan ikke bare bli borte,liksom!

Men ikke vask eller støvsug frem til du finner den! Den dukker nok opp,helt sikkert! Når du minst venter det!

 

Jeg mista en ring en gang,den var plutselig bare borte fra fingeren!

Et halvt år senere hadde noen småjenter funnet den i hagen til der bestemora mi hadde bodd. Hun døde på vinteren,så huset ble solgt og skulle ryddes ut av på sommeren,og da dukka de jentene opp med ringen de hadde funnet på gresset. Husket da at jeg hadde sklidd og falt ned yttertrappa hos bestemor et halvår tidligere,mens hun enda levde,så da må jo ringen ha fløyet av der... (vi bodde ei mil unna,tenkte ikke på å lete der!)

 

Trøsteklemmer til deg,vennen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke nattbord. og har leita på kommoden min, i skuffer og skap overalt.. inkl krydder skapet.. skjenken i stua, vinduskarmer, og tømt alt jeg kan av krukker og glass over alt.. jakke har jeg ikke brukt på ukesvis, ikke i veska eller lommebok.. sett i flere vesker..

 

Så bra at det var noen ærlige sjeler da, elli:-)) åååå jeg vil ha ringene mine itlbake... begge er jo spesielle da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

åh skjønner deg godt.. men om du mener du har tatt de av deg så ligger de et smart sted.. er nesten like greit ikke å lete for mye noen ganger også.. plutselig kommer du på det eller ser de.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sett deg ned, slapp av litt og tenk hardt på hvor de IKKE kan være. Sjekk så de stedene... Lykke til - fælt når sånt skjer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, stakkar Doffine! Det er så fælt å miste sånne ting!! :-(

Jeg mista også forlovelsesringen min, 1.nyttårsdag i år... Den var borte i 4,5 mnd, og jeg trodde jeg skulle bli gal til slutt!! Jeg lette hele huset rundt mange ganger, og holdt på å grine meg i hjel... Vi fikk ringene våre spesiallagt (etter eget design) da vi var i Tyrkia for to år siden, så det er jo ikke lett å få tak i en ny heller)... Jeg ringte to synske, den ene jobber som healer på barnekreftavd på St.Olavs i Trondheim. Han så den lå i klem på et mørkt sted, og mente kanskje den kunne ligge i et skap eller noe. Den andre dama jeg ringte til, mente at det nok var borte ettersom hun så kun svart rundt den, og det betydde som regel at den var tapt.

 

Jeg ga til slutt opp, orka ikke lete mer. Men så en dag, skulle jeg betale regninger, og lette igjen etter kodebrikken til nettbanken (hehe, det er ikke så rotete her, er bare jeg som er et surrehode for tiden)! Så kom jeg plutselig på noe sambo hadde sagt: Bak recliner-stolene våre er det en "klaff" som skal samle opp det som ramler mellom stolryggen og setet på stolen, og på sin stol hadde han funnet noe han lette etter. Jeg hadde jo lett flere ganger nedi stolen, men ikke funnet noe der, så jeg tenkte ikke på ringen i det hele tatt. Gikk bak stolen, kjente over klaffen, og kjente at det bulte ut. Åpna, og vips! Der ramla sambos kortmappe (med visa og førerkort) og forlovelsesringen min ut (sammen med 3 enslige sokker som tilhører Aurora, knis)!! Det var nesten så jeg svima av, jeg ble så utrolig lykkelig!! :-) Gråt og gråt, og siden har ikke ringen vært av fingeren!! :-)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...