Gå til innhold

JA&SL!


Gjest Ingen skal få!

Anbefalte innlegg

Gjest Odyssey&Mikrovampyren

Jeg glemte helt innlegget sist hehe

 

Du spurte om jenta mi var mer aktiv i magen om kvelden - men min var aktiv hele dagen og da fikk jeg en rolig jente da hun kom ut. Hun er vel mest våken rett før vi legger oss for hun vil jo gjerne ligge i sengen vår:-)

 

Hvodan går det? Ferdig med drypp og kan gå litt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Heisann. Det går bra veit du, fort gjort å la innlegg forsvinne. Så har du sikkert nok å henge fingrene i med den lille.

 

Eg lurte på aktiviteten for å se om det har stemt for andre at stor aktivitet i magen gjer våken og aktiv unge. Eg har ei veldig aktiv ei i magen her, og i forhold til oss søskene så har mageaktivitet stemt overens med aktivitet utanfor og. Så eg har lurt litt på om eg får ein turbounge. hehe.

 

Idag er siste dagen på sofaen, og fra imåro av kan eg gå tilbake til mitt normale liv. Då er det 29 dagar igjen til termin, og legen meiner det er trygt at ho kan komme. Mannen her er overbevist om at me er foreldre iløpet av helga, men me får sjå. Ho kan godt vente ei uke til, eg har ein eksamen og to eg skulle tatt. :-/ Hadde rier på lørdag, men dei gav seg når me bestemte oss for å dra til sjukehuset. Luregeit av ei jente me har her. ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odyssey&Mikrovampyren

Aha! På sykehuset sa det at en unge som hikker i magen ,hikkermye ute, og at en aktiv unge blir en rolig unge utenfor :-P har stemt med alle i famen her! :D

 

Hehe ja er det ikke typisk, da jeg var gravid satt jeg hjemme og trodde jeg skulle DØ av smerter .. tror du ikke de var borte sekundet vi entret føden.. Argh. Hehe

 

Ja hva tror du selv da? Blir dere foreldre nå liksom,hehe.

 

Får du utsatt eksamen pga fødsel forresten?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir spennande å sjå kva myter som stemmer på denne jenta då. Hadde jo vert koselig med ei skikkelig turbojente. Det er mykje morro i aktive unger, men ho kan godt sove om natta. ;) Snakker eg om designerunge? :P

 

Etter tre uker på sofaen så kjenner eg ikkje kroppen min igjen i det heile tatt, så eg veit ikkje va eg trur i forhold til når ungen kjem. Eg får kjenne litt etter når eg begynner å bevege på meg i morgon. No håper eg ho drøyer litt, for eg synes det er vel tidlig med fire veker før termin.

 

Eg kan ta eksamenane i august om eg vil, men eg har ikkje lyst å bruke sommaren på å lese. Då vil eg bruke tida mi på jenta. Dersom eg ikkje tar dei no eller skulle stryke, for det har vert vanskelig å prioritere lesing, så tar eg dei opp igjen til neste år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...