Gå til innhold

vanlig å være veldig svimmel første termin ?


Gjest

Anbefalte innlegg

 

har vært så grådig svimmel konstant siden jeg ble gravid. Jeg vet jeg har mangel på b12 vitaminer muligens, lavt blodtrykk vanligvis.. Men dette er plagsomt. spesielt hvis jeg reiser meg opp for fort eller snur hodet.. noen som hadde det samme ??

Kan kanskje være mangel på søvn ettersom jeg sover dårlig om nettene datteren min sover med meg vanligvis.. og så har jeg nakke problemer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

trur det er ganske vanlig å være en del svimmel i svangerskapet. Jeg gikk å svimteav hele tia når jeg var i første termin, og legen min forklarte meg at det var helt normalt:) jeg hadde lavt blodtrykk, men det gikk seg til etterhvert... nå er jeg frisk og fin.. og skal forhåpentligvis føde om noen dager...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei ! jeg har også lav b12 og lavt blodtrykk, og dette henger jo ganske mye sammen med svimmelhet... i tillegg blir man ofte mye svimmel i begynnelsen, dette har sikkert med all energien det krever å skape et nytt liv og at du plutselig skal få mye mer blod.

men ta det opp med legen din for sikkerhets skyld så de kan sjekke at det ikke er noe annet! for meg gikk det over i uke 13/14 eller noe der =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...