Gå til innhold

Andre som har altfor generøse mennesker i nærheten?:P Får en bil av bestefar til sambo vi!


Mild, Marcus & Mille

Anbefalte innlegg

En sånn mazda 323 fra 1992 selger en kamerat av bestefaren til sambo, og han vil jo selvfølgelig kjøpe denne bilen til oss da. Hehe, bilen koster ikke så mye - men uansett! Vi har sagt at vi kan betale for den selv, men han skal absolutt betale. Akkurat som når han skulle legge ut for komfyr, vaskemaskin og tørketrommel for noen måneder siden. Verken jeg eller typen hadde jo noe kredittkort, så vi ikke betalt over nettet og lånte derfor kortet hans - men når vi skulle betale han tilbake nektet han! Vi overførte penger til kontoen hans, han overførte tilbake osv. Haha. Og når vi var på plantasjen for å kjøpe hagemøbler klarte han selvfølgelig å snike seg til med kortet sitt når vi sto og var opptatt med å pakke ned noe blomster. Har hatt veldig mange flere episoder :P

 

Denne mannen er så utrolig snill! Samboern min mistet moren sin da han var 3 år og faren var narkoman .. Men bestefar og bestemor tok med en gang hånd om han og har vært fosterforeldre for han siden :) De forguder jo samboern min da..

 

Vi skal forresten kalle opp sønnen vår etter bestefar da :) Finn Marcus skal han hete. Finn etter bestefar! Hihi. Gleder oss sånn til den dagen vi skal sette oss ned å fortelle sønnen vår om bestefar!:) Bestefar har nemlig kreft og fikk beskjed om at han bare hadde måneder igjen å leve - dette for 6 år siden! Han har jo sagt at han føler seg enda svakere nå da, og bare holder ut for å få møte oldebarnet sitt osv. Han er så tapper! Synes det er så urettferdig at han skulle bli rammet jeg - han som er så snill!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

dere er utrolig heldige.. søte bestefaren!!!:):):) vi har mine foreldre vi da.. dem skal på død og liv kjøpe inn det vi trenger til barne rommet.. er på god vei til å bli ferdig der nå. går nesten ikke en dag uten at dem kommer innom med noe. enten klær eller noe annet.. setter utrolig stor pris på sånne mennesker som er glade i og hjelpe andre

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fint å lese om sånne mennesker iblant. Fryktelig trist at han har kreft, men jeg kan jo fortelle deg at bestemoren min fikk lymfekreft og beskjed om at hun hadde maks to år igjen - det er 17 år siden og hun lever ennå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja....min mor vil selge en eiendom og gi pengene til meg og mine tre søsken. Hun vil ikke at vi skal betale så mye arveavgift når hun dør.

Det blir jo noen hundre tusner...

Og så sparer hun på sølvbestikk til alle barna sine. Hun vil ha et fullt sett til alle.

Hun har begynt å sette penger inn på sine 13 barnebarns kontoer, en tusenlapp her og en tusenlapp der... Det blir penger av slikt. - Og utrolig snilt.

Jeg husker moren min som gjerrig da jeg var linten/yngre. Regnet aldri med å få arve en krone. Trodde hun kom til å selge unna alt og reise jorda rundt på sine eldre dager. Men nå har hun tydligvis ombestemt seg :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner at dere kan få litt dårlig samvittighet for alt denne bestefaren gir dere.. men dere må jo tenke at han hadde ikke gjort dette visst han ikke ville!!

 

Jeg var i en motsatt situasjon.. Har en far som har oppetter ørene med penger.. gigantisk hus, stort svømmebasseng i hagen, nye biler all the time.. you name it!!

Da jeg var alene med min eldstesønn og var student og ikke jobbet, levde jeg på veldig lite.. Pantet flasker den siste dagen før penger kom inn for å kjøpe brød til matpakke til sønn min o.l.

Alikkevel så jeg ikke noe til noen penger fra faren min..

 

Nå er den økonomiske situasjon min annerledes.. har samboer, kjøpt et fint hus og har jobb, så nå har vi ikke det problemet lenger..

 

men kommer alltid til å lure på hvorfor han aldri kunne tilby meg en eneste krone til hjelp i den vanskelige perioden..

 

Så hver glad dere har hjelp..

 

 

han gjør det fordi han er glad i dere..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi.. nei noen sånne slekntinger har verken jeg eller sambo nei.. Min familie er så splittet som det er mulig å få blitt, mamma har alltid vært alene med 4 barn (vel noen liksom pappaer har det jo vært oppigjennom) Aldri hørt ordet økonomisk romslighet i vår omgangskrets eller familie. Gubbens familie har alltid hatt så de har klart seg,men ikke et rødt øre ekstra.

 

Grunnen til at bestefaren gjør dette for dere er helt klart fordi han ønsker å se dere og spesiellt din sabo lykkelig. Han vet at han er alvorlig syk og istedet for at dere får et brev i etterkant av han bortgang om hvor mye summer dere arver, så ønsker han selvfølgelig å få være med å se dere glede dere over at han har muligheten til å gi.

 

Mora til svigerfar har fått det for seg at hun er gammel og snart skal bort.. hun har endel oppspart på bok etter at mannen døde for mange år siden.. for 2 år siden så fikk alle hennes 7 barn en konvolutt med 25.000 kr hver.. og forklaringen: fordi hun ville være tilstede og glede sine barn imens hun kunne istedet for å sitte å ruge på disse kronene til hun var kald i grava. (hennes egne ord) Og også fordi hun er redd for hvasom skjer når hun går bort iforhold til familie krangler om hvem som skal ha hva osv..

 

Kos dere og forsett å sett pris på bestefaren dere, og vis han at dere er glade for den hjelpa dere får, det vil han sette pris på å se.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å så snill bestefar! SKulle ønske mine besteforeldre levde, de var så snille.

Ikke få dårlig samvittighet for at han hjelper dere. Det virker jo som han synes det er kjekt. Godt å høre at det fortsatt er noen som har glede av å hjelpe andre.

Mine foreldre hjalp oss også veldig i starten, selv om vi begge var i fast arbeid. Da vi giftet oss fikk vi en bil av mamma og pappa. Ikke helt ny - 6 år gammel. Men det var nytt for meg. Har fått masse klær til vår datter, og ikke minst er de barnevakt når vi ønsker det.

Kos dere med hjelp fra bestefar. Så trist å høre om kreften. Det er ikke rettferdig, men nyt tiden dere har med ham!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...