Gå til innhold

Sex etter fødsel


Mamma&LilleKrølle

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg ble mamma for 3 uker siden idag, dette er min første..så bare lurer på forskjellig angående sex. ;)

Revna litt under fødselen og måtte sy litt innvendig. Hvor lang tid sånn ca. tar det før det er grodd og det er 'klart' for å prøve seg på sengekosen igjen?? ;)

Greier snart ikke vente lengre...hehe;) Hadde ille bekkenløsning i sv.skapet,så det er en god stund siden sist vi kosa oss. Men er litt skeptisk da pga stingene og slikt da.. Har bursdag om 4 uker, så har gitt sambo ett ønske.. hehe:p Men håper selvsagt det er klar bane før den tid da. :P

 

Noen med egne erfaringer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei hei!

 

jeg har ikke født vaginalt selv så vet ikke så mye om akkurat det,men jeg var litt redd fordiom til første gangen etter fødsel,jeg venta ca 7 uker..men tror nesten du bare må føle deg frem litt på dette,er du klar til å prøve så gjør du det! =) Tror ikke det er noe rett eller galt her.. jeg vet ihvertfall om mange som har hatt sex bare 4-5 uker etter fødsel etter revning og det hele..Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker for svar:)

 

Ja det er akkurat dette med stinga da, at jeg vil nok vente til de blir borte. Er de jeg er litt skeptiske på..men tror nok uansett ikke at vi raser slik avgårde første gang da så det er nok bare å prøve seg fram ja;)

 

Kan ikke få sagt det nok, Gleder meg!!! *hihi* Føler meg så nyforelska om dagen, så det eneste som virkelig mangler er et sexliv. :P Men om det ikke blir før bursdagen, så skal jeg hvertfall ha den dagen!!:P

 

Natta jenter;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg måtte sy noen sting etter fødselen.

Jeg eller det heter vel vi, hadde sex 14 dager etter fødselen, da klarte jeg ikke å vente mer :) Fikk ikke noen varige mèn av det.. Trur man bare må kjenne på sin egen kropp når man klar igjen.. Hos noen tar det flere måneder før dem er klar igjen, hos noen bare par uker. De fleste av mine venninner har venta i 2-3 uker før dem har hatt sex igjen.

 

Det står forskjellig i sv.bøkene også ang sex etter fødsel, men jeg fulgte en som sa at man kunne etter 10 dager :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg måtte sy et par sting etter fødselen. Ellers var alt helt okay.

 

Likevell klarte jeg ikke ha sex før lenge etterpå. Når jeg endelig klarte det, følte jeg det som mye værre en første gangen!

Var livredd når han kom inn i meg. Det var ikke vondt, heller ikke ubehagelig. Men psyken min sa meg noe annet. Jeg ventet på både det ene og det andre skulle skje og gi meg enorme smerter.

Noe som ikke skjedde seff!

 

Det tok lang tid før jeg fant glede i sex igjen. Eller, glede i noe annet en selvstimulering som ikke inneholdt noe i skjeden. Om du skjønner?

 

Mens ei venninne av meg hadde lyst med en gang etterpå. Når hun kom hjem fra barsel satt hun i sofaen og klødde mannen på balla. Noe som irriterte han, for de kunne jo ikke ha sex før renselsen var over :)

Regner med at ting skjedde kjapt der i gården.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...